We hebben er allemaal wel eens last van: teveel leuke dingen gedaan, nieuwe dingen gekocht, wasmachine stuk gegaan? Het gebeurt, een financieel dipje. En toch wil je op vakantie, wat wij natuurlijk volledig begrijpen! Wanneer je je vakantie moet boeken is dan de grote vraag. Daarom hier een lijstje met de beste tips wanneer  je de goedkoopste vakantie kan boeken. 

1.    Begin op tijd
Maak je zomerplannen op tijd. Zo kan je al gaan rondkijken en opzoek naar mogelijke bestemmingen.  Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper een ticket over het algemeen is! Bonuspoint- hoe eerder je boekt, hoe langer je naar je vakantie uit kan kijken. Het eerste antwoord op de vraag wanneer je het goedkoopst boekt: zo vroeg mogelijk! Wie weet een leuke bezigheid voor deze middag? Wij doen natuurlijk ook niet anders dus op PaperFlies vind je de tickets waar jij naar op zoek bent!

woman-hand-smartphone-desk-large

2.    Nieuwsbrieven
Wij begrijpen dat jezelf inschrijven voor een nieuwsbrief bij tien verschillende reisbureaus geen optie is. Maar kies je drie favoriete reisaanbieders en stay up-to-date. De beste aanbiedingen worden vaak eerst naar ‘vaste klanten’ gestuurd voor het toegankelijk wordt voor het grote publiek. Maak hier gebruik van en grijp de goedkoopst mogelijke prijs! Onderaan deze pagina kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van PaperFlies. Hierin ontvang je drie keer per week de beste deals van het internet. Zo wordt het gauw duidelijk waar en wanneer je je vakantie voordelig kunt boeken.

3.    Flexibiliteit
Probeer meerdere reismogelijkheden voor je te hebben als je de site afspeurt voor die beste vakantieprijs. Meerdere data om heen en weer te reizen helpen je uiteindelijk om op de voordeligste dag terecht te komen. Op onze homepage vind je dagelijks een overzicht van de beste aanbiedingen van het moment. Ben je flexibel dan maak je snel een goede deal.

4.    Boek doordeweeks
Zowel een ticket boeken als daadwerkelijk vliegen is goedkoper op een doordeweekse dag. In het weekend zitten de meeste mensen thuis en nemen de tijd om een ticket te zoeken. De consumentenbond heeft er onderzoek naar gedaan; dinsdagmiddag is het beste moment om goedkoop te boeken. Heb jij tijd doordeweeks? Ga er vooral even aan zitten!

clothes-travel-voyage-backpack

5. Vroege vogel of nachtmens 
Probeer eens ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat (of zelfs ’s nachts) te boeken. Ook dit wil nog wel eens verschil maken. Er wordt op gerekend dat de zakelijke reizigers veelal tijdens kantooruren boeken. Dus kom je thuis van een leuke avond? Pak nog een drankje en sla je laptop open.

Broke? Kies dan behalve het juiste moment om te boeken ook een goedkope bestemming. Een goedkope bestemming, bijvoorbeeld Indonesië, betekent een goedkope vakantie. De reis en je verblijf zijn op die manier je enige ‘hoge’ kosten, verder hoeft de trip je niet veel te kosten. Oost-Europa, Zuid-Oost Azië en Latijns Amerika: er zijn genoeg plekken waar je voor weinig geld een geweldige vakantie kunt hebben!

Tip: PaperFlies zeg dagelijks de beste vakantie aanbiedingen van het internet op een rijtje. Zodat jij vaker op reis kan tegen de beste prijs. Dus ben je opzoek naar een vakantie hou onze website dan in de gaten.