Ook dit jaar is Frankrijk weer het populairste vakantieland onder de Nederlanders. Ongeveer 1,3 miljoen Nederlanders vertrekken dit jaar naar Frankrijk. Hieronder lichten wij de populairste Franse bestemmingen voor je uit. Er is genoeg keuze want Frankrijk beschikt over een aantal prachtige steden en landschappen!

Parijs

De perfecte reis naar Parijs is een combinatie van ontspanning en actie. Geniet van een croissant in een Frans cafeetje, maak een wandeling langs de Seine en laat je betoveren door de prachtige Eiffeltoren. Loop langs de iconen zoals de Arc de Triomphe en de Notre Dame. Of durf een bezoek te brengen aan een show in de Moulin Rouge. Parijs heeft zoveel te bieden!

Parijs

Nice

Geniet van de frisse Mediterrane lucht die je verwelkomt terwijl je over de promenade aan het water wandelt. Het diepblauwe water van de Cote d’Azur is de achtergrond voor het elegante Nice, dé badplaats van Frankrijk. Het hart van de stad, Place Rossetti, is alleen beschikbaar voor voetgangers en beschikt over grootse fonteinen, levendige gebouwen en de prachtige Sainte-Réparate kathedraal.

nice

Lyon

De straten van Lyon hebben een geschiedenis van ruim 2000 jaar. Verken deze geschiedenis in Vieux Lyon, één van de grootste Renaissance buurten, en de twee Romeinse amfitheaters die in de stad te vinden zijn. De dynamische universiteit, de eersteklas winkels, antiekmarkten, bruisende theater- en muziekfestivals en diverse interessante musea maken de stad Lyon populair onder de reizigers.

lyon

Bordeaux

De bijnaam van deze stad is ‘Schone Slaapster’, maar de stad is tegenwoordig een bloeiende toeristische bestemming en een waar mekka voor de echte wijnliefhebbers. De energie die voortkomt uit de stad wordt versterkt door de levendige universiteitsbevolking die in de stad te vinden is.

Bordeaux

Heb je zin gekregen om Frankrijk te bezoeken? Bij PaperFlies zoeken wij dagelijks door duizenden vliegticket aanbiedingen en zetten de beste deals voor je op een rijtje.