De 10 vetste Airbnb’s van dit moment
Met meer dan één miljoen accommodaties wereldwijd is Airbnb voor veel reizigers een handige website om een overnachting te boeken. Van een knusse kamer in Kreuzberg tot een luxe villa aan de Golf van Mexico. Maar in welke Airbnb’s op deze aardbol moet je een keer geslapen hebben? Wij stellen wekelijks een top 10 voor je samen. Hierbij de tweede editie van de hotste slaapplekken op dit moment!

1. Parijs

parijs, woonboot, airbnb

Dit liefdesnestje aan de Seine en onderaan de Eiffel Toren is niet heel groot, maar wel het meest schattige woonbootje dat wij ooit hebben gezien!

2. Mexico

mexico, cancun, airbnb

Altijd al in een zeeschelp willen slapen met een prive zwembad? Dan kan jouw droom nu uitkomen. Dit dromerige stulpje in Mexico is sinds kort beschikbaar op airbnb.

3. Californië

boomhut, airbnb, californië

In deze schattige boomhut in Monerey Bay in Californïe kun je helemaal zen worden. Het is wel aan te raden om een zaklamp mee te nemen mocht je de weg s´avonds niet meer terug kunnen vinden..

4. Chili

chili, airbnb, uniek

Elqui Domos is een van de 7 atronomische hotels in de wereld. Dit schattige lichtgevende bolletje biedt een unieke slaapplaats en een terras met overgetelijk uitzicht op de sterrenhemel. Romantischer kan bijna niet..

5. Griekenland

Griekenland, airbnb, villa

Deze Griekse villa heeft een groot terras met zicht op de Aegan (Griekse stad), een stenen barbeque, een tennisbaan, een hammam (turks stoombad) met sauna, een buitenjacuzzi en een groot zeewater zwembad. Dus dat.

6. Italië

Italië, landhuis, airbnb

In dit Italiaanse herenhuis voel je je even helemaal thuis bij de Italiaanse familia. In de binnentuin kun je´s avonds genieten van een glaasje campari.

7. Londen

Londen, airbnb, modern

Een eigen kamer in een uniek verbouwde watertoren in North Kensington. Dit hypermoderne adresje geeft een buitengewoon uitzicht over Londen. Niet verkeerd!

8. Californië

Palm springs, airbnb, barpool

In deze luxe villa in het trendy Palm Strings is het goed vertoeven met een zwembad en poolbar. Palm strings is bij uitstek de plek voor een goed feestje maar daar hoef je bij deze villa niet de deur voor uit!

9. Ierland

Ierland, kostschool, airbnb

Dit kasteel in Ierland fungeert in eerste instantie als prive kostschool. Maar in de periode van schoolvakanties kan je er gewoon slapen. Niet gek toch?

10. IJsland
IJsland, airbnb, natuur

Dit unieke indiaan achtige huisje is gebouwd op een IJslands landschap dichtbij het plaatsje Geysir. Als je er echt even helemaal tussen uitwilt zit je hier hier wel op je plek!

Ook zin om op reis te gaan? PaperFlies zoek dagelijks door duizenden vliegticket aanbiedingen om jou alleen het beste aanbod te doen.