Tips voor een comfortabele vliegreis.

Vliegend op vakantie gaan is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is alleen niet altijd een even comfortabele manier van reizen.  Businessclass reizen is een stuk beter, maar helaas heeft niet iedereen daar het geld voor.  Daarom hebben wij een paar handige tips om je vliegreis toch een stukje aangenamer te maken.

Neem oordopjes mee

Ken je het probleem, je probeert tijdens je vlucht te slapen maar naast je ligt iemand te snurken. Of een stukje verderop maken kleine kinderen flink lawaai? Wellicht kunnen oordopjes je de onnodige stress besparen. Voor de mensen die last hebben van druk op hun oren kunnen deze ook erg van pas komen.

Trek laagjes kleding aan

Het kan soms erg koud worden in het vliegtuig en dit is tijdens een lange vliegreis vaak geen pretje. Trek daarom van te voren laagjes kleding aan die je aan of uit kan trekken mocht het te warm of te koud zijn. Ook handig wanneer je een tropische bestemming hebt bereikt zoals Curaçao

Neem een sjaal mee

Een sjaal is niet alleen lekker om rond je nek te doen tegen te kou, maar kun je ook gebruiken als een dekentje of als een kussen, om tijdens de vlucht op te liggen.

Opfrissen na het vliegen

Een heerlijke douche nemen of schone kleren aandoen is heerlijk na een lange vliegreis, helaas kan dit vaak pas een paar uur later. Wil jij je toch wat frisser voelen, neem dan wat toiletartikelen mee in je handbagage, zoals een tandenborstel, vochtige doekjes of een klein handdoekje. Vaak mag je ook kleine hoeveelheden vloeistoffen meenemen (check bij de luchtvaartmaatschappij de voorwaarden van te voren.)

Neem een kussensloop mee

Een kussensloop kun je tijdens de reis vol stoppen met kleding en vervolgens gebruiken als kussen. Dit kan ook heel handig zijn voor je verblijfsaccommodatie, heb je daar nou geen fijne kussensloop dan kun je altijd die van jezelf gebruiken.

Apparatuur opladen

Tegenwoordig kan bijna niemand meer zonder zijn telefoon, tablet of laptop, ook niet tijdens het vliegen. Zorg dat je alle apparaten goed hebt opgeladen en ze vol staan met films, muziek, boeken en spelletjes om jezelf bezig te houden tijdens de reis. Neem een externe batterij mee, zodat je jou elektrische apparaten zo weer kunt opladen.

Sorteer je handbagage van te voren

Zorg dat je handbagage goed ingepakt is, zodat je makkelijk en snel je spulletjes kunt vinden. Stop spullen die je tijdens het vliegen nodig hebt in een aparte zak of tasje, dit bespaart je veel gezoek en ellende.

PaperFlies zoekt dagelijks door duizenden aanbiedingen om voor jou de beste deal te vinden. Via de zoekmachine vind je jou volgende droombestemming!

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies