Paperflies is een snel groeiende start-up waarbij innovatie voorop staat. Om het zoeken naar vliegtickets zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken hebben we hard gewerkt aan het vernieuwen van onze vliegticketzoekmachine zodat de resultaten sneller, duidelijker en preciezer zijn dan ooit! Een ticket boeken was nog nooit zo eenvoudig. Kijk mee naar de verbeterde features van de zoekresultaten:

1. Verbeterde Prijsgrafiek

We hebben de prijsgrafiek vernieuwd zodat het overzicht van de prijzen rondom de ingevoerde reisperiode van je vlucht nog duidelijker is. De prijsgrafiek toont op welke dagen je het goedkoopste vliegt. Zo zie je snel of je een dag eerder of misschien wel twee dagen later goedkoper kan vliegen. Vliegen doe je dus altijd voor de beste prijs!

1

2. Snellere Zoekresultaten

We hebben onze zoekresultaten nog sneller gemaakt. Het resultaat:de snelste zoekmachine voor vliegtickets op het internet!

3. Vernieuwde Resultatenpagina

De resultatenpagina op de website heeft een grote make-over gehad. Een nieuw design en een helder overzicht maakt het boeken van een vlucht nog eenvoudiger.

2

4. “Ons Advies”

De functie “ons advies” laat uit alle zoekresultaten de vlucht zien waarin prijs, vluchtduur en overstap de beste verhouding heeft.

3

5. Nieuwe Filters

Zoek alleen naar vluchten met het gewenste aantal tussenstoppen of kies de airline waarmee je wilt vliegen. Bepaal de vertrektijden van de heen- en terugreis of geef aan hoe lang de maximale vluchtduur mag zijn. Dit kan nu door middel van de nieuwe filters.

pasted_image_at_2015_05_07_05_54_pm

Zin gekregen in het boeken van een reisje? Probeer de nieuwe zoekmachine dan HIER uit.