Als je ooit vijf minuten op een dating app hebt gespendeerd, weet je waarschijnlijk dat 99.9% van de millennials reizen zien als hun grootste hobby. Wanneer het niet duidelijk wordt benadrukt in hun bio, maken de selfies bij Macchu Pichu of de reclining Buddha het wel duidelijk.

Zelf krijgen we al een lichte paniek aanval bij het idee om op date te gaan met een Tinder match. Want geef toe, een avond kan soms best lang duren als de persoon in kwestie toch niet zo leuk blijkt te zijn. Maar wanneer je serieus bent over de liefde van je leven vinden die met jou de wereld over wilt reizen, doet MissTravel hier nog een schepje bovenop. Met deze App plan je namelijk geen drankje als eerste date, maar een vakantie.

In plaats van ‘gewoon’ te swipen, is het bij deze App de bedoeling dat je een tripje organiseert waar andere op kunnen reageren. Hier moet je tevens aangeven wie er gaat betalen. Je kunt aangeven dat je de reis zelf betaald, de kosten 50/50 deelt of dat je op zoek bent naar iemand die alles voor je betaald. Het is natuurlijk best vreemd om aan iemand die je niet kent te vragen of hij jouw vakantie wilt betalen. Dit is echter niet een hele grote verassing. De oprichter van MissTravel is namelijk ook het brein achter Seeking Arrangements: de controversiële App die vrouwen matcht met sugar daddies.

Een aanzienlijk deel van de 615,470 leden valt waarschijnlijk zelf ook onder deze categorie. De leden zijn vaak op zoek naar wat arm candy voor hun zakenreis, maar ”rumor has it”  dat er ook knappe, jonge mannen en vrouwen op zitten die gewoon een vet reisavontuur willen beginnen. Alle mannen betalen trouwens €40 per maand, terwijl het voor vrouwen gratis is. Om het gebeuren een beetje veiliger te maken, kun je de profielen van niet geverifieerde gebruikers er in ieder geval uitfilteren.

Is dit nou niet helemaal je ding, maar ben je wel op zoek naar een leuke reis?

Bij PaperFlies  zoeken we dagelijks door duizenden reisaanbiedingen om jou alleen het beste aanbod te doen. Zo kun je vaker op reis, tegen de beste prijs.