Op reis met je lover is helemaal het einde. Samen de wereld ontdekken en altijd je buddy bij je hebben, win-winsituatie lijkt mij zo. Maar na een aantal maanden gereisd te hebben wordt uiterlijke verzorging soms iets minder. Ondanks de make-uploze dagen, smoezig haar en slonzige kleding is backpacken met de liefde van je leven mega romantisch. Gastauteur Claire van travelvalley.nl legt uit waarom.

Back to basic

ondergaande zon
Tijdens een lange trip verandert jouw vriend in een echte oerman. Zijn haar wordt langer en hij is niet meer elke dag in de gelegenheid om zich te scheren, kom maar door met die baard. Door het sjouwen van zijn backpack en soms ook die van jou, groeien zijn spieren waardoor hij nog sexyer wordt. De zon maakt het af door hem een lekker kleurtje te geven.

 

Overnachten onder de sterrenhemel

Verruil het hostel of hotel eens een nachtje voor een outside experience. Niets is zo romantisch als in the middle of nowhere samen onder de sterrenhemel te overnachten. Zoek naar een geschikte plek, bij voorkeur op een strand. Je kunt hier een kampvuur bouwen en door het zand heb je een ‘zachte’ ondergrond. Wanneer je aan het backpacken bent in Thailand vind je in de buurt van Phuket genoeg rustige strandjes waar je de nacht met z’n tweetjes kunt doorbrengen.

Het meisje zijn tijdens de reis

samen backpacken
Misschien een beetje klef, maar laat hem tijdens de reis zo nu en dan voor je zorgen. Je gelooft het misschien niet, maar hij vindt het leuk om jouw zware tas te tillen en te zorgen dat het vlees op de BBQ ligt. Reizen jullie bijvoorbeeld met een camper door Australië, laat hem dan het grootste gedeelte rijden en jou veilig van A naar B brengen. Geniet ervan, dat doet hij ook.

Skinny dipping in the dark

Katy Perry maakte er niet voor niets een liedje over. Indien je langs de kust reist, moet je dit zeker een keer (of twee) gedaan hebben. Na een avondje stappen en onder het mom van: ‘wie als laatste in het water ligt, moet de rest van de reis afwassen’. Rennen maar!!!

Ontspannen terwijl de zon ondergaat

ondergaande zon
Jullie hebben de nodige kilometers erop zitten en zijn uitgehongerd. Maak een tussenstop bij de eerst de beste supermarkt voor koude drankjes en een BBQ-pakket. Rij samen verder naar dat stukje strand waar het lekker rustig is. BBQ aan, muziekje op play en genieten van de ondergaande zon. Ultiem geluk lijkt mij zo!

Over Travelvalley

Travelvalley is het leukste reisblog van Nederland! Op Travelvalley.nl lees je alles over de leukste bestemmingen van dit moment, bijzondere plekjes die je een keer móet zien en de meest handige travelgadgets voor onderweg. De bloggers van Travelvalley volg je via de website, maar ook via Instagram, Facebook en Twitter. Adventure is out there, travel with us!

Wil jij ook backpacken, met je geliefde of alleen? Wij zoeken bij PaperFlies dagelijks door duizenden deals om jou de beste deals te kunnen aanbieden!