Er is zoveel te zien op de wereld dat het soms lastig is om hiervan een selectie te maken. Misschien heb je de reisgidsen van PaperFlies wel eens bekeken of zoek je tips op websites als Tripadvisor. Voucherwebsite “Vouchercloud” deed het laatste, maar zagen zelf door het bomen het bos niet meer. Ze besloten daarom alles overzichtelijk te maken. Hieruit is een wereldkaart ontstaan die de leukste attractie per land weergeeft. Dit doen ze aan de hand van TripAdvisor’s ‘Things to Do’ lijsten.

Sommige attracties zijn voor de hand liggendzoals Machu Picchu in Peru en de Chinese muur in…China. Andere zijn meer verrassend, zoals New York’s Central Park voor de USA, het museum of Anthropology voor Mexico en (no offense, Potterheads) de “Harry Potter studio tour” in Engeland. Niet iedereen zal dit als een must-do zien wanneer zij de UK bezoeken.

In totaal zijn er 197 landen, en daarmee hetzelfde aantal top-attracties. Hiervan zijn er 76 natuur attracties, 54 historische attracties, 38 toeristische trekpleisters en 29 religieuze attracties.

We hopen natuurlijk dat je meer kunt zien. Kun je echt maar één attractie bezoeken: bekijk dan deze map.

 

Voucherland
Zin om je volgende reis te plannen?

Bij PaperFlies zoeken we iedere dag door duizenden reisaanbiedingen om jou alleen het beste aanbod te doen. Zo kun je vaker op reis tegen de beste prijs. Check ook zeker even onze reisgidsen voor verdere informatie over je volgende travel destination.