Je kent het wel: na maanden van hard werken kun je eindelijk op vakantie. Nog een paar uur vliegen en dan ben je op je vakantiebestemming, maar dan zie je bij de gate een groep luide medepassagiers. Tot overmaat van ramp blijken ze eenmaal in het volgepakte vliegtuig aangekomen, voor, naast of achter je te zitten. Dit gaat een hele lange vlucht worden… Het zogenaamde Passenger Shaming komt ons al snel de neus uit.

Asociale medepassagiers zijn naast vertragingen één van de grootste ergernissen van reizigers. Een Amerikaanse stewardess was het zat dat deze ongemanierde passagiers zonder problemen met hun gedrag weg lijken te komen. Al ruim een jaar deelt ze haar frustraties op deze Facebookpagina. Van naakte passagiers tot voeten op tray tables, alles komt hier voorbij. Hier slechts een kleine selectie, maar het is het zeker waard om de Facebookpagina te bezoeken. Kijk en huiver.

underwear plane Passenger Shaming: Asociale medepassagiers is één van de grootste ergernis van reizigers. Een Amerikaanse stewardess deelt haar Passenger Shaming frustraties. Hilarisch!

dirty plane seats Passenger Shaming: Asociale medepassagiers is één van de grootste ergernis van reizigers. Een Amerikaanse stewardess deelt haar Passenger Shaming frustraties. Hilarisch!

feet tray table Passenger Shaming: Asociale medepassagiers is één van de grootste ergernis van reizigers. Een Amerikaanse stewardess deelt haar Passenger Shaming frustraties. Hilarisch!

sleep plane Passenger Shaming Asociale medepassagiers is één van de grootste ergernis van reizigers. Een Amerikaanse stewardess deelt haar Passenger Shaming frustraties. Hilarisch!

Foto credits: Passenger Shaming

Ben jij een nettere reiziger en heb je ondanks dit toch nog wel zin gekregen in een reisje? Gelukkig ziet niet elk vliegtuig er zo uit en zal je dit hopelijk ook niet snel zo meemaken. Jij durft het vast nog aan het vliegtuig in te stappen! Wij selecteren dagelijks de beste deals en aanbod voor jou. Ben je ook benieuwd waar je volgende reis heen gaat?