PaperFlies 2.0

Toen we PaperFlies in November 2012 lanceerden waren we aangenaam verrast door de hoeveelheid positieve reacties. Nu we de in onze ogen verbeterde versie, PaperFlies 2.0, lanceren, hopen we minstens net zoveel positieve reacties te mogen ontvangen.

cropped-NEW-LOGO2-FB.png paperfliesPaperFlies 2.0 heeft meer aanbiedingen en luchthavens om uit te kiezen. Met een ruimere selectie

aanbiedingen geven we de reiziger meer keuze en willen we een inspiratiebron zijn. We hebben gekozen voor de 3 vertrekhavens: Amsterdam, Brussel en Düsseldorf. Met deze luchthavens kunnen we de gehele Nederlandse market beter bedienen. Zo is er voor iedereen in Nederland altijd een vliegveld om de hoek.

Het belangrijkste doel van PaperFlies 2.0 is om vliegticket aanbiedingen inzichtelijker te maken. Het kan soms erg lastig zijn om de beste prijs te vinden voor bepaalde bestemmingen. De markt is erg dynamisch en de prijzen veranderen constant. Met PaperFlies 2.0 maken we de beste vliegticketaanbiedingen van het internet transparant, je hoeft geen uren meer te zoeken naar de beste deals want wij hebben ze al voor je gevonden. We geven je een vaste ticketprijs en vervolgens laten we je alle data zien waarvoor je tegen die prijs kan vliegen. Mooi he?

Uiteraard is de “deal van de dag”, waar we tenslotte bekend mee zijn geworden, ook nog aanwezig. Deze dagaanbieding is vergelijkbaar met de aanbiedingen van de oude PaperFlies website: elke dag één nieuwe aantrekkelijke vliegticket deal. We hebben er ook nog eens aan toegevoegd dat je €0 administratiekosten betaald.

In onze optiek is het nieuwe platform een grote stap vooruit. We zien een trend in de industrie, de traditionele vliegticket website lijkt langzaam aan populariteit te verliezen. Er komen steeds meer platformen met een andere insteek, waaronder PaperFlies.

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies