Een wereldreis, we hebben er allemaal wel een keer van gedroomd. Toch zijn er maar weinig mensen die uiteindelijk echt into the wild gaan. Erg verklaarbaar, want tijd en geld zitten deze droom vaak in de weg. Maar wat als je nou echt van pure vrijheid wilt genieten? Of je verliest je baan en je hele toekomst valt in een ander perspectief. Moet je dan bij de pakken neerzitten? Nee natuurlijk niet, je gaat gewoon op wereldreis! Aldus Tomislav Perko uit Kroatië. Na het verliezen van zijn baan als effectenhandelaar is hij met zeer weinig geld de wijde wereld ingetrokken. Met gemiddeld 9 euro per dag heeft hij al meer dan 40 landen aangedaan.

Tomislav Perko

Ondertussen is Tomislav een goeroe op het gebied van budgetreizen en hij deelt zijn ervaringen maar al te graag. In de onderstaande video legt Tomislav uit hoe jij morgen nog op wereldreis kunt gaan, zonder een dikke bankrekening. Deze video is naast dat hij onwijs informatief is, ook nog eens heel erg grappig. Kijken dus!

Ook zo onwijs veel zin gekregen om te gaan reizen? Laat je alvast inspireren door onze paperguides. Gewoon zin om voordelig er tussenuit te gaan? Check dan onze dagelijkse handgeselecteerde vliegticket deals en getaways.