Nog goedkoper op reis met Low-Cost Airlines

We kennen ze allemaal de goedkope prijsvechters maar wist je dat deze prijsvechters tegenwoordig ook veel vanaf Amsterdam vliegen? En bestemmingen buiten Europa steeds vaker worden aangeboden? Reden om deze steeds aantrekkelijkere Low-Cost, Budget, No-nonsense luchtvaartmaatschappijen eens onder de loep te nemen.

Lowcostairlines zijn luchtvaartmaatschappijen die de overheadkosten laag houden, de extra diensten als ruimbagage zitten dus niet bij de prijs inbegrepen. Bovendien wordt er vaak gevlogen op kleinere vliegvelden in verband met lagere luchthaven taxen. Een tip om goedkoper te vliegen naar Europese bestemmingen is door één van deze lowcost luchthavens in te vullen in de PaperFlies vliegticket zoekbalk:

– Luchthaven: London Stansted
– Luchthaven: Berlin Schönefeld
– Luchthaven: Milan Bergamo
– Luchthaven: Girona Barcelona
– Luchthaven: Rome Ciampino

Vliegen op deze luchthavens scheelt al gauw 50 tot 100 euro per ticket. Onder lowbudget maatschappijen vallen bijvoorbeeld Transavia of Easyjet, die je voor aantrekkelijke tarieven naar leuke bestemmingen brengen. Een greep uit deze vliegticket deals:

Vliegticket aanbieding Dubai

Dubai voor 344 euro retour dat is ruim 100 euro goedkoper dan een reguliere maatschappij.

Vliegticket aanbieding Engeland London

Of Londen voor 74 euro retour dat scheelt toch ruim 70 euro met een reguliere maatschappij.

Goedkope lowcost luchthavens

Maar ook een Praag (Tjechië), Lissabon (Portugal) en Split (Kroatië) behoren tot de steden waar veel op wordt gevlogen. Vertrekken is niet beperkt tot de luchthaven Amsterdam Schiphol maar kan ook vanaf Rotterdam of Eindhoven.

Maar waarom worden er geen grote internationale luchthavens aangedaan door deze voordelige maatschappijen? Daar gaat verandering in komen. Er gaan geruchten dat Norwegian Airlines als eerste de stap gaat maken naar verre internationale bestemmingen. Dat zal betekenen dat er met een overstap in Oslo hele aantrekkelijke tarieven zullen verschijnen naar internationale bestemmingen als New York, Bangkok, Tokyo etc. Een interessante ontwikkeling want hiermee worden de verre bestemmingen ineens een stuk beter bereikbaar voor de gemiddelde portemonnee.

Ben je nieuwsgierig geworden om op reis te gaan? Bij PaperFlies zoeken wij dagelijks door duizenden vliegticket aanbiedingen om zou alleen het beste aanbod te kunnen doen.

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies