Launch of the year: de nieuwe inspiratiefunctie

PaperFlies.com heeft een nieuwe feature: vliegtickets zoeken op datum of thema. We hebben de functie ontwikkeld voor de zwevende reiziger, die niet direct één specifieke bestemming in gedachten heeft. Je wilt bijvoorbeeld zon & strand, of een leuke stedentrip maken. Maak je keuze uit 1 van de 12 vakantiethema’s en je vergelijkt in één overzicht wat de opties zijn.

Online word je overspoelt met sites die je vragen om een specifieke luchthaven in te vullen. Je moet voor jezelf bedenken, waar wil ik heen? Daarna komt de tweede vraag is dit wel de beste keuze of zijn er vergelijkbare bestemmingen goedkoper?

Dit is onszelf zelf deze zomer overkomen, we wilden een avontuurlijke vakantie, waar begin je dan? Net als 61% van de medereizigers begon deze zoektocht op Google. Na talloze sites bezocht te hebben, hadden we een lijst van 6 potentiële avontuurlijke bestemmingen waar wij onszelf wel heen zagen vliegen. Zuid-Afrika, Namibie, Sri Lanka, Myanmar, Nepal en Vietnam. Toen begon de jacht op het voordeligste ticket. Uiteindelijke heeft de zoektocht van inspiratie tot boeken twee weken gekost. Het was duidelijk dat dit proces kon worden verbeterd.

Nergens krijg je namelijk de mogelijkheid om iets menselijker te zoeken naar een vliegticket. Want waarom moet je altijd één bestemming invoeren? Waarom kan ik niet op meerdere bestemmingen tegelijk zoeken? Wat als ik op avontuur wil maar geen specifieke bestemming in gedachten heb? Wat dan? Dan niks was onze conclusie, tot vandaag.

Met de nieuwe thema functie willen we jou inspireren om de wereld te ontdekken. Voor je het weet kan jij je perfecte vliegtickets zoeken op datum of thema. Dat werkt zo;

Kies je reisthema

thema functie inspiratie reizen op thema

Vul je vertrekhaven en data in

zoekbalk paperflies stedentrip

Laat je inspireren

overzicht stedentrip resultaat Vliegtickets zoeken op datum of thema

Zo dacht je misschien eerst aan een weekend weg naar Barcelona maar door de eenvoudige vergelijkingsmogelijkheid valt je keuze toch op Rome. In één handeling van inspiratie naar een vliegticket.

Eigen thema

Daarnaast is er de mogelijkheid om een eigen thema samen te stellen. Heb jij een aantal bestemmingen in gedachten. Vul deze dan in bij ‘eigen thema’.

eigen thema maken

Voeg je bestemmingen toe

bestemmingen toevoegen zoekbalk

Vergelijk

Vergelijk vliegticket prijzen

Zo kun je meerdere bestemmingen vergelijken in één zoekopdracht. Heb je een bestemming gekozen dan kom je in het resultatenoverzicht waarin je de verschillende vluchtopties kunt vergelijken en een keuze kunt maken waar je graag wilt boeken. Bekijk de nieuwe inspiratie functie.

We horen graag wat je van de nieuwe thema functionaliteit vindt en tips en tricks zijn altijd welkom. Stuur ons een bericht op Twitter of Facebook. Waar gaat jouw reis heen?

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies