Geef de Nederlanders Jelle Dijkstra en Derk Zijlker een periode van 2 jaar. Zij hebben al die tijd het dagelijks leven in de lelijkste stad ter wereld vastgelegd. Het resultaat is dit trieste filmpje van 18 minuten. Charleroi is niet een reisbestemming voor iedereen, maar voor hen die het kunnen appreciëren zeker een bestemming die niet vergeten mag worden.

Klik op het filmpje om te starten

Bienvenue a Charleroi Over een periode van twee jaar hebben de Nederlanders Jelle Dijkstra en Derk Zijlker het dagelijks leven in de lelijkste stad ter wereld vastgelegd. Het resultaat is dit trieste filmpje van 18 minuten. Charleroi is niet een reisbestemming voor iedereen, maar voor hen die het kunnen appreciëren zeker een bestemming die niet vergeten mag worden.

Wij zijn er van overtuigd dat er nog veel mooiere plekken op de aarde zijn. Natuurlijk delen wij deze graag met je. Word geïnspireerd door de vele deals, mooie aanbiedingen en het ruime aanbod. Dagelijks zijn wij op zoek naar de beste vliegticketdeals om het jou nog makkelijker en leuker te maken een vakantie te boeken. Zoek snel jouw droombestemming!