What happens in Vegas, stays in Vegas: wie kent deze uitdrukking niet? Las Vegas is misschien wel een van de meest uit de hand gelopen steden ter wereld. Niets is hier te gek en alles kan. Las Vegas is dé gokstad van de wereld. De stad waar je op ieder moment kan trouwen met een paar random (dronken) getuigen die je net daarvoor van de straat hebt geplukt. Waar je op elke hoek een casino hebt zitten en waar je je heel wat uurtjes kan vermaken. Hoewel het voor sommigen een heel decadente vakantie is, is het voor andere dé hotspot om volkomen los te gaan en je te gedragen als de grootste debiel op deze aardbol, ook om 11:00 uur ’s ochtends. Las Vegas leeft altijd en daar werk ook Vincent Laforet door geïnspireerd.

Las Vegas Vincent Laforet

Buiten dat heeft Las Vegas ook zijn charmes. Met alle lichtjes, toffe bouwwerken en altijd levendige straten, is het van bovenaf werkelijk een stunning plaatje. En dat laat beroemde fotograaf Vincent Laforet – zijn portfolio is hier te zien – in deze epic fotorapportage over de metropool midden in de woestijn van Nevada zien. De stad heeft hem heel wat mooie foto’s opgeleverd die wij natuurlijk graag delen.

Las Vegas Vincent Laforet

Las Vegas Vincent Laforet

Las Vegas Vincent Laforet

Las Vegas Vincent Laforet

Las Vegas Vincent Laforet

Las Vegas Vincent Laforet

 

Wil je meer zien? De fotograaf Vincent Laforet heeft ook zo’n zelfde soort reportage gemaakt van New York! Die zie je hier. Geïnspireerd door de mooie plaatjes en kan jij ook niet wachten om naar Las Vegas te gaan? Dagelijks zijn wij op zoek naar de mooiste deals om deze reis voor jou mogelijk te maken. Kijk daarom snel of er een passende aanbieding voor jou bij zit en wie weet kan jij deze stad zelf ontdekken!