Lancering: PaperFlies compleetste vliegticketvergelijker

Sinds vandaag vergelijkt PaperFlies niet alleen alle vliegtuigmaatschappijen, maar ook alle andere online vliegticketaanbieders met de nieuwe vliegticketvergelijker. Zo is PaperFlies de meest complete website van het internet. Nu ben je ervan verzekerd dat je de goedkoopste vlucht vindt!

PaperFlies zoekresultaten:

PaperFlies vliegtickets Zagreb

Wanneer je de zoekbalk gebruikt gaan op de achtergrond de motoren draaien en wordt het hele internet afgezocht naar de goedkoopste aanbiedingen. Vervolgens krijg je een overzicht van alle vluchten, aanbieders en prijzen. In één oogopslag vergelijk je dus wat het vliegticket kost op verschillende websites en waar het ticket het allergoedkoopst is.

PaperFlies zoekresultaten:

Vliegticket resultaten

In plaats van één prijs worden er nu meerdere prijzen per vluchtschema getoond. Deze prijzen zijn van verschillende aanbieders, zo kun je direct zien welke partij het goedkoopste is en kun je een goede keuze maken voor je favoriete aanbieder. De goedkoopste prijs vindt je altijd achter de groene ‘selecteer’ knop. Klik je op de aanbieder met de prijs die je graag wilt boeken dan word je direct doorgeleidt naar de boekingspagina.

De nieuwe functie is ontwikkeld in samenwerking met Skyscanner.nl. De zoekresultaten worden samengesteld met data van luchtvaartmaatschappijen, de data van Skyscanner en onze eigen PaperFlies aanbiedingen.

Besteed dus geen uren meer aan het zoeken naar de beste prijs maar voer je zoekopdracht één keer in bij PaperFlies. We nodigen je uit het te proberen op
www.PaperFlies.com.

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies