Lancering: de nieuwste features van PaperFlies

Bij PaperFlies geloven we dat het plannen van je reis net zo leuk moet zijn als de reis zelf. Met nieuwe features willen we je inspireren om de wereld te ontdekken en zorgen dat jij de beste vlucht in één oogopslag weet te vinden. Dat geldt nu ook voor een enkele reis.

Ga je langer weg of ben je op zoek naar een binnenlandse vlucht kies bij PaperFlies dan voortaan voor de optie enkeltje.

eenvoudig vleigtickets zoeken

Klik je op ‘zoek vluchten’ dan nemen we je zoals je van ons gewend bent het werk uit handen. Met deze feature zoeken we zoeken het hele internet af. Dit betekend dat zelfs de locale vliegtuigmaatschappijen te vinden zijn (bijvoorbeeld Tigerair in Thailand). Zo geeft PaperFlies direct een overzicht bij wie je enkele reis het goedkoopst te boeken is.

Sydney enkele reis

Ik zeg direct omdat we een andere technische innovatie hebben ondergaan. In plaats van het wachtscherm wat eerst zichtbaar was wanneer je een zoekopdracht deed:

PaperFlies vliegtickets zoeken aanbiedingen

Krijg je nu live de resultaten te zien zodat je gelijk het overzicht hebt. Deze innovatie betekent dat je nooit meer hoeft te wachten voordat je de eerste resultaten kunt zien.

Paperflies beste vliegticket

Wij zijn trots! Probeer het zelf via onze zoekmachine op PaperFlies.com

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies