Handig: telefoon opladen in Londen

Loop je door Londen, blijk je mobiel op te zijn. Maar maak je geen zorgen, in Londen zijn er tegenwoordig ‘Solarboxen’ te vinden. Helaas gaat dit wel ten kosten van de welbekende rode telefooncellen.

De rode telefooncellen van Londen

De telefooncellen worden niet of nauwelijks nog gebruikt en daarom krijgen ze een nieuwe functie. Twee studenten kwamen met het idee om er solarboxen van te maken. Ze kunnen worden gebruikt voor het opladen van telefoons, tablets, laptops of andere elektrische apparaten. De solarboxen werken op zonne-energie. Het gebruik is geheel gratis en wordt gefinancierd door de advertenties die in de solarbox worden getoond.

De solarboxen zijn te herkennen aan hun groene kleur. Londen wil graag ‘groener’ oftewel duurzamer worden en vandaar de kleur groen. De eerste solarbox is al geplaatst en kun je vinden op Tottenham Court Road in het centrum van de stad. Dus wil jij nog zo een mooie foto samen met een rode telefooncel, dan moet je snel zijn. Via onze zoekmachine op PaperFlies.com vind je het goedkoopste ticket naar de Engelse hoofdstad.

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies