PaperFlies introduceert: Getaways!

De Getaways zijn een nieuw onderdeel van onze website. Voorheen boden wij alleen vliegtickets en hotels aan, maar vanaf vandaag zetten we ook de 6 meest uitzonderlijk geprijsde pakketreizen van het web in één duidelijk overzicht.

Barcelona

Waarom we dit doen? Dagelijks kwamen wij dit soort amazing deals tegen (vlucht + hotel) en die wilden wij natuurlijk niet alleen voor onszelf houden. Al onze Getaways zijn handgeselecteerd zodat alleen de allerbeste aanbiedingen weergegeven worden op de website. Je hoeft dus geen uren meer te zoeken naar de beste prijs, dat hebben wij al gedaan. En dit is natuurlijk ideaal voor de koopjes jagers onder ons ;-).

bali

Met onze Getaways kun je (letterlijk) alle kanten op. Ga bijvoorbeeld een weekendje shoppen in Barcelona of geniet van een welverdiend, zonovergoten vakantie in Bali. Één ding is zeker: de Getaways zijn altijd inclusief vlucht en hotel. Bij sommige van deze aanbiedingen voegen wij een activiteit toe die 100% zeker de moeite waard is.

Boedapest

We zorgen dus vanaf vandaag niet alleen voor de beste vliegticketdeals, maar ook voor de best geprijsde Getaways. Wil je dit nu niet missen, wat wij natuurlijk begrijpen, hou dan onze website en social media in de gaten! Of schrijf je onderaan deze pagina in voor onze nieuwsbrief. Hierin ontvang je wekelijks de beste deals in jouw postvak.