Interview serie #4: PaperFlies team Jesse

Je kent PaperFlies natuurlijk als aanbieder van vliegtickets. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam zorgen wij er dagelijks voor dat jij op zoek kunt naar de goedkoopste vliegtickets, de beste deals en leuke inspiratie voor je volgende reis. Maar nu laten we je ook graag kennis maken met het PaperFlies team! Vandaag de vierde editie met stagiair Jesse.

Wie ben je en wat is je functie bij PaperFlies?

Jesse, 4e jaars student Management Tourisme aan de NHTV. Momenteel werk ik voor mijn afstudeerstage als allround stagiair bij PaperFlies team. Ik ben onder andere bezig met de PaperFlies deals, social media en de klantenservice.

Wat is je favoriete reisbestemming? En waarom?

Australië! Ik heb tijdens mijn 3e jaars stage 5 maanden in Melbourne gewerkt en heb er een supermooie tijd gehad. Melbourne is een hele toffe stad en heel veelzijdig. Ik was werkzaam bij een touroperator die onder andere tours naar de Great Ocean road organiseert. Verder heb ik onder andere een paar roadtrips gemaakt en ben ik naar Sydney geweest. Helaas had ik niet veel tijd om te reizen en daarom ga ik zeker nog een keer terug!

PaperFlies team

Wat is je droombestemming?

Dat zijn er wel meer dan één, het is wel een aardig lijstje geworden ondertussen. Nieuw Zeeland staat er sowieso op, de natuur daar is supermooi. Hawaii, de Filipijnen en Frans-Polynesië staan ook hoog op mijn lijstje. Maar bovenaan staat toch echt een rondreis door Midden- en Zuid-Amerika. Het lijk me fantastisch om daar de culturen en mensen te leren kennen.

Wat was je laatste reisbestemming? En wat heb je er allemaal gedaan?

Mijn laatste echte reisbestemming was Canada. Het was een rondreis in Toronto en omgeving. De Niagara Falls, het Algonquin Provincial Park en Kingston waren een paar van onze bestemmingen en het was een super ervaring. Prachtige natuur en een hoop gezelligheid.

Wat is voor jou de reden om bij PaperFlies team te werken?

Ik was op zoek naar uitdagende stage in de luchtvaartindustrie en kwam via een klasgenoot terecht  bij PaperFlies. Het fijne aan PaperFlies vind ik dat het een jong bedrijf is waar je in mee groeit. Het bedrijf is zeer innovatief in deze sector en het is heel interessant om dat van dichtbij mee te maken. Een ander pluspunt is dat je het PaperFlies team internationaal is!

Favoriete reisquote?

‘Travel is just like school, very educative but way more fun

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies