Interview serie #3: PaperFlies team Jessica

Je kent ons natuurlijk als aanbieder van vliegtickets. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam zorgen wij er dagelijks voor dat jij op zoek kunt naar de goedkoopste vliegtickets, de beste deals en leuke inspiratie voor je volgende reis. Maar nu laten we je ook graag kennis maken met het PaperFlies team! Vandaag de derde editie met medewerker Jessica.

PaperFlies team Jessica

Wie ben je en wat is je functie bij het PaperFlies team?

Ik ben Jessica en ben student aan de NHTV te Breda. Ik studeer daar Management Toerisme en zit in m’n afstudeerjaar. Voor een half jaar doe ik mijn afstudeerstage bij PaperFlies. Binnen het PaperFlies team zorg ik dat de dagelijkse werkzaamheden voor de website worden gedaan, zoals de klantenservice, deals klaarzetten en sociale media. Dit doe ik samen met mijn collega Jesse.

Wat is je favoriete reisbestemming? En waarom?

Ik ben 2 jaar geleden naar Canada geweest en vond het er prachtig. Ik zou er dolgraag nog een keertje naartoe willen gaan. De natuur is prachtig en uitgestrekt en was daar erg van onder de indruk. De Canadezen zijn ook nog eens erg vriendelijk en behulpzaam, waardoor het nog aangenamer was om er op reis te gaan.

Wat is je droombestemming?

Graag zou ik naar Zuid-Amerika willen gaan. Ik heb een tijd stage gelopen bij een touroperator welke reizen verzorgt naar Zuid-Amerika. Tijdens mijn stage heb ik vele bijzondere verhalen gehoord en veel geleerd over Zuid-Amerika. Ik kreeg alleen maar meer zin om het zelf te gaan ontdekken! Het is ontzettend divers, op het gebied van natuur en cultuur en totaal anders dan de landen die ik al heb bezocht.

PaperFlies team Jessica

Wat was je laatste reisbestemming? En wat heb je er allemaal gedaan?

De laatste reisbestemming voor mij is Italië. Ik ga al tien jaar lang iedere zomervakantie naar Italië. Het is voornamelijk een relaxvakantie. Je kan daar echt genieten van het weer, het eten en de omgeving. We zitten vaak aan een meer bij een camping, wij rijden rond in de omgeving, gaan zwemmen en bekijken leuke stadjes in de omgeving.

Wat is voor jou de reden om bij het PaperFlies team te werken?

Voor mijn studie had ik een afstudeerstage nodig in de reiswereld. Via vrienden had ik goede verhalen gehoord over PaperFlies. PaperFlies is een innovatief bedrijf waar ik veel van kan leren. De sfeer bij het PaperFlies team is daarbij ook nog eens ontzettend goed, waardoor het werken nog leuker is.

Favoriete reisquote?

“Once the travel bug bites there is no known antidote, and I know that I shall be happily infected until the end of my life.”

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies