Interview serie #2: waarom Hong Kong de favoriete bestemming is van Magda

Je kent ons natuurlijk als aanbieder van vliegticket aanbiedingen. Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam zorgen wij er dagelijks voor dat jij op zoek kunt naar de goedkoopste vliegtickets, de beste deals en leuke inspiratie voor je volgende reis. Maar nu laten we je ook graag kennis maken met het PaperFlies team! Vandaag de tweede editie met landenmanager Magda.

Wie ben je en wat is je functie binnen het PaperFlies team?

Ik ben Magda, International Relations & Media student aan de Amsterdamse Universiteit. Binnen het PaperFlies team ben ik werkzaam als landenmanager voor PaperFlies Polen.

 

Wat is je favoriete reisbestemming? En waarom?

Ik denk niet dat er maar één favoriete reisbestemming is. Ik wil altijd reizen naar verschillende bestemmingen, al moet ik wel toegeven dat ik het super naar mijn zin heb gehad in Sai Kung, een regio in Hong Kong. Vooral vanwege de prachtige natuurlijke omgeving, het heldere water en het lekkere weer. Het voelde alsof ik in een paradijs was.

Wat is je droombestemming?

Ik zou graag een paar landen in Zuid-Amerika willen ontdekken. Veel van mijn vrienden zijn er de afgelopen jaren geweest om te backpacken. Zij vertellen alleen maar leuke en mooie verhalen over Peru, Bolivia & Argentinië. Ook zijn de culturen in de Zuid-Amerikaanse landen zo anders dan die in Europa. Het lijkt me heel interessant om die te ontdekken.

Wat was je laatste reisbestemming? En wat heb je er allemaal gedaan?

Mijn laatste reis was naar Hongkong en Bangkok. Een vriendin woont momenteel in Hong Kong voor haar studie dus dit leek mij een perfect moment om naar Azië te reizen. Om haar verjaardag te vieren zijn we naar Bangkok gegaan, dat was mijn tofste reis tot nu toe. We hebben er vooral lokale markten bezocht, lekker nieuw eten ontdekt en natuurlijk gefeest!

In Hong Kong hebben we onder andere gekampeerd op een van de mooiste stranden van Hong Kong en mee geprotesteerd in de pro-democratische protesten die er toen waren.

Wat is voor jou de reden om bij PaperFlies team te gaan werken?

Ik vond de relaxte sfeer tijdens mijn sollicitatie heel fijn. Naar mijn mening is een chille werkomgeving heel belangrijk om tot het gewenste resultaat te komen en die omgeving heb ik hier gevonden. Ik vind het ook fijn dat de oprichters van PaperFlies niet verwachten dat je gelijk vanaf het begin een expert bent maar dat je door mee te werken in het proces alles leert. Ik vond dat een positieve verrassing.

Favoriete reisquote?

Het klinkt misschien cliché maar het is echt waar:

“Travel is the only thing you buy that makes you richer”

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies