Hotspot: Rock Bar Bali

Bali is momenteel één van de hipste en populairste vakantiebestemmingen ter wereld. Het is een eiland met vele gezichten, maar vooral ook met veel, heel veel exclusieve hotels, restaurants en barretjes. De bijzonderste bar van Bali? De Rock Bar!

Mocht je graag ooit nog een keer een cocktail willen drinken in één van ‘s werelds meest unieke bars, dan is de Rock Bar in Bali the place to be. Vaak Bali’s beste bar genoemd, gelegen op de 77 hectare van het super-de-luxe 5-sterren Ayana Resort, is de Rock Bar in korte tijd uitgegroeid tot een enorm populaire plek.  De bar hangt 14 meter boven de Indische Oceaan en heeft een 360 graden uitzicht tot aan de horizon: erg ontspannen dus. Een betere plek om een Balinese zonsondergang te bewonderen is er, gezamenlijk met Uluwatu’s Single Fin, niet.

Zodra je aankomt bij de bar, heb je het gevoel alsof je tot de top van de jetset behoort. Het ziet er allemaal erg decadent uit. Eerst moet je met een kabelbaan de rots af om vervolgens via een korte wandeling bij de Rock Bar te komen. Eenmaal daar proef je de sfeer pas echt. De cocktails zijn hip en de muziek is uiteenlopend van bekende dj’s tot ouderwetse crooners. Elke avond ademt zijn eigen unieke sfeer soms erg Aziatisch, andere dagen weer erg Westers. Dit is ook een goede omschrijving voor het gehele eiland. Er is geen cultuur die je hier niet tegenkomt.

rock bar bali

bali zonsondergang

Een vliegticket Bali kost rond de 800 euro vanaf Amsterdam.

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies