Ooit gedroomd over het zien van het Noorderlicht? Je bent niet de enige. IJsland en met name haar Noorderlicht, zijn op dit moment enorm populair onder vakantiegangers en Iceland Air heeft daar goed op ingespeeld. Iceland Air heeft namelijk een nieuw product gelanceerd, genaamd Hekla Aurora.

Iceland Air Hekla Aurora Noorderlicht

Hekla Aurora is het nieuwste vliegtuig van Iceland Air. Het vliegtuig zorgt ervoor dat je het Noorderlicht al kunt zien voordat je ook maar één voet aan wal zet op IJslandse grond. Deze Boeing 757 is beschilderd in de meest prachtige kleuren als levendig blauw en heldergroen. Als klap op de vuurpijl heeft het een met LED-lampen gevulde cabine, die de natuurlijke lichtshow na bootsen. Dit effect is het meer dan waard, want zo’n (Noorderlicht) ervaring heb je nog nooit gehad tijdens je vlucht!

Nieuwsgierig geworden? Klik op de foto om te zien hoe Hekla Aurora is ontstaan.

Iceland Air Hekla Aurora Noorderlicht

Dit allemaal is onderdeel van de #MyStopover campagne, waarin Iceland Air passagiers aanmoedigt om tijdens hun oversteek van de Atlantische Oceaan naar de Verenigde Staten of Europa een stopover te maken in het betoverende IJsland. De kracht van deze campagne is dat passagiers deze stop kunnen maken zónder extra vliegticket te betalen. Zo stimuleert Iceland Air haar passagiers om het beste uit hun reistijd te halen en tegelijkertijd dit land te ontdekken.

Voor nu zijn er helaas nog geen plannen van Iceland Air om meer vliegtuigen om te toveren tot een Hekla Aurora exemplaar. Maar deze Boeing 757 vliegt iedere dag, dus wie weet ben jij de gelukkige en krijg jij de kans om in deze boeing te vertoeven tijdens je vlucht. Of je er nu naar op zoek was of niet, het Noorderlicht is opeens wel erg dichtbij!

Iceland Air Hekla Aurora Noorderlicht

Zin gekregen in een trip naar IJsland? Wij zijn dagelijks op zoek naar de beste deals naar onder andere  Reykjavik. Verwen jezelf met dit prachtige natuurlijke verschijnsel en wie weet zit jij ook nog eens in deze unieke vlucht!