De grootste ergernissen in het vliegtuig (bron twitter)

Niet iedereen gedraagt zich altijd even prettig in het vliegtuig. Maar zoals met iedere vorm van slecht gedrag, zijn sommige zonden erger dan andere. Daarom een lijst met de grootste ergernissen in het vliegtuig.

12. Een flirt naast je waar je geen zin in hebt

Het kan zijn dat je een nieuwe echtgenoot aan een vliegreis overhoudt, maar in de meeste gevallen is dit niet het geval. Daar zit je dan in het vliegtuig naast je romantische buurman. Al direct maak je duidelijk dat je er geen zin in hebt, flirten vereist immers wederzijdse interesse. Dan moet je nog 4 lange uren naast je buurman zitten, ondraaglijk.

flirt vliegtuig reiziger grootste ergernissen in het vliegtuig

11. Een medepassagier zit op jouw stoel in het vliegtuig

Je komt aanlopen bij je stoel, maar deze is al bezet. Verloren sta je daar dan met je boarding pas in je hand. Vervolgens gaat deze andere persoon in kwestie ook nog in discussie. Passagiers die een probleem hebben met hun stoelreservering moeten dit kenbaar maken aan het vliegtuigpersoneel of betalen voor een upgrade.

zitplaats vliegtuig betaald grootste ergernissen in het vliegtuig

10. Het verplaatsen van iemand zijn tas uit het handbagagevak

De tas in het handbagagevak ligt daar met een reden. Het is van iemand die waarschijnlijk in de buurt zit. Passagiers die later het vliegtuig boarden; zoek een ander plekje voor je tas in plaats van te schuiven met tassen van een ander.

tas kwijt vliegtuig

9. Vloer invasie

De vloer aan de voorkant van je stoel is er speciaal voor jouw voeten. De ruimte voor de stoel van de passagier die voor je zit behoort toe aan die persoon. The end.

ruzie beenruimte vliegtuig

8. Het bezetten van de armsteunen

Wij zijn het er over eens. De passagier die zit in de middelste stoel heeft recht op de armsteunen, indien zij dit wensen. De stoel bij het gangpad en het raam kunnen namelijk uitwijken naar hun eigen armsteun, waar de middelste passagier niet bij kan. Laat diegene lekker zitten, ze hebben tenslotte toch al de slechtste plek…

armsteun ruzie vliegtuig

7. Keihard geluid door je koptelefoon

Deze mythe moet even de wereld uit. Niemand is geïnteresseerd om jouw muziek te horen en niemand is geïnteresseerd om mee te luisteren met jouw film.

geluid koptelefoon hard

6. Ongewassen

Een goede hygiëne is gezond voor je. Neem een doucheje en trek schone kleren aan voordat je het vliegtuig in stapt. We weten waarschijnlijk allemaal waarom dit punt in de lijst van de grootste ergernissen in het vliegtuig hoort…

zweet vliegtuig stinkt

5. De schoenen en sokken uitrekken

Een vliegtuig cabine is niet je eigen woonkamer. We hebben geen ticket gekocht om vervolgens je zweetvoeten door het vliegtuig te ruiken. We willen ze ook zeker niet op ooghoogte zien.

stank vliegtuig zweet

4. Veelvuldig opstaan en andere dwingen dat ook te doen

Als je niet stil kunt zitten en vaak moet opstaan tijdens een vlucht, zorg dan dat je niet voor de raamplek gaat. Een paar uitstapjes is niet erg, maar iedere twintig minuten is niet cool.

opstaan vliegtuig constant

3. Duwen, trekken, schoppen of anderszins knoeien met de stoel van de passagier voor je

Wanneer kinderen tegen je stoel schoppen uit verveling, kan gebeuren. Wanneer een volwassenen het doet, is het niet goed te praten.

schopt stoel vliegreis

stoel porren vliegreis

2. Niets doen aan een gillend kind

Kinderen zijn de meest eerlijke passagiers als het gaat om hun gevoelens. Helaas wordt die eerlijkheid vaak uitgedrukt in een flinke huilbui. Zittend naast dit ontevreden kind met ongeïnteresseerde ouders die zich niet bemoeien met hun kind is frustrerend. Een herkenbare ergernis!

stoel passagier vliegtuig

kind vliegtuig gillen

1. Vertragen van de vlucht

Tot slot de nummer 1 van de grootste ergernissen in het vliegtuig. Te laat komen waardoor het hele vliegtuig moet wachten. Of wangedrag waardoor de piloot besluit het vliegtuig om te leiden. Deze zomer zijn er meerdere vliegtuigen omgeleid omdat passagiers het nodig vonden tijdens de vlucht op de vuist te gaan om de stand van de rugleuning. Een andere vlucht was vertraagd omdat omdat een passagier het grappig vond te zeggen dat hij Ebola had.

ebola vliegtuig noodlanding

ruzie bruidspaar noodlanding

Als de piloot het nodig vindt om een vlucht om te leiden en hulp van buitenaf in te schakelen, dan hebben we het over passagiers die ver over het tolerantieniveau van de crew zijn gegaan. Een meelevende reiziger herinnert zich altijd dat hij niet de enige in het vliegtuig is.

Kan jij je vinden in deze grootste ergernissen in het vliegtuig en ben jij overtuigt dat jij wel een goede buurman bent voor in het vliegtuig? Bewijs het snel en boek je voordelige vlucht! Dagelijks zijn wij op zoek naar de beste vliegticketdeals dus er zit vast iets voor jou bij! Ennn… vergeet niet van wie welke armleuning is!

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies