Glamping staat voor ‘Glamorous Camping’. Je hebt het comfort van een hotel maar dan wel midden in een natuurlijke omgeving. Deze luxe tenten staan op de mooiste plekken op aarde. De inrichting van de tent varieert van basic bedden tot een luxe inrichting, soms zelfs compleet met badkamer! Ben jij benieuwd naar de mooiste glamping spots waar je in alle rust en stilte kan genieten van luxe en comfort? Wij delen ze graag met je!

Paws Up – MontanaGlamping Paws Up - Montana

Glamping Paws Up - Montana

Glamping Paws Up - Montana

Paws Up is een ranch in de staat Montana. De locatie waar deze safaritenten liggen is adembenemend. Je hebt uitzicht op de Blackfoot Mountain- en rivier en het landschap komt zo uit een cowboyfilm.

EcoCamp Patagonia – Chili
Glamping EcoCamp Patagonia - Chili

Glamping EcoCamp Patagonia - Chili

Glamping EcoCamp Patagonia - Chili

EcoCamp Patagonia ligt midden in het Torres del Paine National Park in het zuiden van Chili. Overdag wandel je langs wilde lama’s en ’s nachts bewonder je de sterrenhemel door het dakraam van de tent. Een rustige privé plek die je niet wil missen.

Treebones Resort – Californië Glamping Treebones Resort - Californië

Glamping Treebones Resort - Californië

Glamping Treebones Resort - Californië
Wow, hier is het goed vertoeven! Het Treebones Resort in de Big Sur ligt op een unieke plek. Vanaf de tenten kijk je namelijk uit over de prachtige kust van Californië. In alle stilte kan je hier genieten van de natuur en van een prachtige zonsopkomst en zonsondergang. Je lijkt hier wel alleen op de wereld te zijn, als dat geen Glamping is!

Whitepod Eco-Luxury hotel – Zwitserland Glamping Whitepod Eco-Luxury hotel - Zwitserland

Glamping Whitepod Eco-Luxury hotel - Zwitserland

Glamping Whitepod Eco-Luxury hotel - Zwitserland
Bij een verblijf in het Whitepod Eco-Luxury hotel in Zwisterland overnacht je in witte geometrische tenten. Deze zijn ingericht met antiek interieur uit de omgeving. Vanuit de knus ingerichte tenten heb je een prachtig zicht op de Alpen. Zet de ski’s maar alvast klaar want dichterbij de sneeuw kom je niet!

Nomad Sand Rivers Selous & Nduara Loliondo – TanzaniaNomad Sand Rivers Selous & Nduara Loliondo - Tanzania Glamping

Glamping Nomad Sand Rivers Selous & Nduara Loliondo - Tanzania

Glamping Nomad Sand Rivers Selous & Nduara Loliondo - Tanzania
Glaming is nog nooit zo leuk geweest! Midden in de overweldigende Afrikaanse wildernis liggen de tenten van het Nomad Sand Rivers Selous en Nduara Loliondo kamp. Deze tenten bevinden zich in het Serengeti National Park in Tanzania. Vanaf de veranda heb je een uitzicht over de uitgestrekte Afrikaanse natuur met op de achtergrond het geluid van wilde nijlpaarden.

Kan jij niet wachten een van deze Glamping-plekken te ontdekken? Wij geven jou groot gelijk! Dagelijks zijn wij op zoek naar de beste deals om deze plekken dichterbij te halen. De goedkoopste tickets hebben wij hier voor jou geselecteerd!