Azië is een gigantisch continent, met ontzettend veel bijzondere landen. Elk land in Azië heeft haar eigen cultuur, gerechten, regels en gewoontes. Breng een bezoek aan de mooiste tempels, authentieke dorpen, prachtige natuurgebieden en de mooiste stranden. Deze veelzijdigheid maakt een reis door Azië uniek.

Het is spring promotion bij Singapore Airlines en dat betekent aantrekkelijke prijzen voor een retourticket naar de leukste bestemmingen in Zuidoost-Azië. Lees hieronder welke bestemmingen er aan jouw bucketlist toegevoegd moeten worden voor een reis door dit prachtige continent.

Thailand

Het meest bezochte land in Azië is zonder twijfel Thailand. Veel reizigers beginnen hier hun avontuur, maar op Thailand raak je nooit uitgekeken. Het land heeft ontzettend veel moois te bieden. Breng een bezoek aan de overheerlijke eilanden met de meest prachtige stranden, bewonder de bijzondere tempels en maak kennis met de authentieke cultuur. De lokale inwoners zijn ontzettend gastvrij en de natuur is adembenemend.

Vlieg retour naar Bangkok of Phuket al voor €515,-.

Vietnam

Er zijn weinig landen zo divers en interessant als Vietnam. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Maak een boottocht door Ha Long Bay en over de Mekong Delta of breng een bezoek aan de mooiste kustlijnen. De terrasvormige rijstvelden en de sfeervolle dorpjes zijn ook zeker een bezoek waard. Probeer voor het eten van de straatkraampjes, zo proef je de authentieke Vietnamese keuken. Dit is echt een aanrader!

Een retourvlucht naar Hanoi of Ho Chi Minh Stad boek je al voor €529,-.

Bali

Bekend om de beste surfspots en het ideale eiland om te duiken en snorkelen: Bali. Bali is een eiland in Indonesië en heeft prachtige rijstvelden en de mooiste stranden. Breng in Bali een bezoek aan één van de actieve vulkanen of bewonder de prachtige tempels. Voor wie graag een drankje doet zit op dit eiland goed, want in de hippe dorpjes kun je leuk uitgaan. Vergeet vooral niet aapjes te spotten in het Monkey Forest.

Je vliegt al retour voor €535,- naar Bali.

Singapore

Het moderne Singapore is het kleinste land van Zuidoost-Azië. Tegenwoordig één van de meest welvarende landen waar ontzettend veel te zien is. Verken de prachtige en moderne gebouwen, ga winkelen of maak kennis met een mengelmoes aan culturen. Begin je verkenningstocht in de Marina Bay waar je je ogen uitkijkt tussen de wolkenkrabbers en eindig in de kleurrijke wijk Little Arabia. Singapore kent vele wijken met allemaal een eigen identiteit.

Een retourvlucht naar Singapore boek je al voor €559,-.