Werken.. We willen allemaal het liefst hele dagen niks doen, maar toch geld verdienen. Nou goed nieuws! Het Amerikaanse bedrijf Thirdhome is opzoek naar iemand die over de hele wereld super luxe miljonairsvilla’s uit wil proberen. Thirdhome is een Amerikaanse bedrijf die kan vergeleken worden met Airbnb, alleen dan voor rijke miljonairs. Het platform heeft de meest luxe stulpjes in de meest prestigieuse bestemmingen over de wereld online staan. De echte rijke stinkerds kunnen deze dan voor een tijdje huren.

Dit bedrijf is dus opzoek naar een, hoe zij het noemen, ”luxe connaisseur” die deze dromerige stulpjes wil testen. Er zijn wel een aantal eisen aan verreisd. Je moet minstens 3 maanden aan een stuk kunnen reizen, internationaal paspoort hebben, vloeiend Engels kunnen spreken en schrijven en een creatief schrijfwonder zijn met Social Media invloed en blog ervaringen. Oh, en je lieve hondje of kat mag je ook thuis laten, want huisdieren zijn niet toegestaan.

Als dat geen droom is… Even voor de duidelijkheid, je wordt dus betaald om de wereld rond te reizen en te verblijven in de meest over de top luxe accommodaties. Het enige wat je er voor terug hoef te doen is over je ervaring van het verblijf een reisverslag, blog, vlog etc. uit te brengen. Je verblijf is geheel gratis en zelfs je vliegtickets en andere uitgaven worden betaald. Heb ik je trouwens al verteld wat je salaris is om te chillen in een villa? Ga er maar even voor zitten, want dat is maar liefst $10.000 per maand!! Als dat niet de beste baan in de wereld is dan weet ik het ook niet meer…

Wees er wel snel bij, want er zijn al meer dan 40.000 aanmeldingen binnen gekomen en het worden er als maar meer… Benieuwd wie de lucky bastard wordt!

Om even een indruk te geven van de villa’s die je kunt huren, hier wat foto’s:

Fotorechten: Thirdhome

 

Heb jij zin gekregen om op reis te gaan? Bij  Paperflies checken wij dagelijkse de beste vliegticket deals voor jou!