De schoonheid van Italië

Als je wel eens in Italië bent geweest, dan weet je hoe prachtig dit land is. Kleurrijke kustdorpjes als Positano, een azuurblauwe zee, uitgestrekte wijngaarden. En wat dacht je van de bijzondere Romeinse architectuur in Rome, de glooiende heuvels van Toscane, de rotsformaties op Sicilië, need I say more? Oh ja, ook nog die fantastische keuken! Deze time-lapse moet iedere Italië-liefhebber een keer gezien hebben. Ben je nog geen liefhebber van dit unieke Zuid-Europese land? Dan word je dat zeker na het zien van dit filmpje. De time-lapse is gemaakt in Little Liguria, een Italiaanse regio, en bestaat uit meer dan 16.000 foto’s.

Italië heeft naast prachtige steden (bijvoorbeeld Milaan en Rome) nog een stuk meer te bieden. Namelijk zo’n beetje de mooiste en meest romantische kustlijn ter wereld. Huisjes in alle kleuren van de regenboog en schattige kleine dorpjes tegen de rotsen aangebouwd maken een romantisch geheel.

Deze time-lapse brengt als geen ander het ultieme vakantiegevoel over.

Zin gekregen om af te reizen naar de prachtige kust van Italië? Bij PaperFlies doorzoeken we dagelijks duizenden deals om jou het beste aanbod te doen.

Italië

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies