Hier in Nederland kunnen we het ons bijna niet voorstellen; een buitenzwembad waar we het gehele jaar gebruik van kunnen maken. Als hier één regendruppel valt, zit iedereen het liefst binnen en een sneeuwvlok kan het hele land op zijn kop zetten. Gelukkig hebben ze niet overal dit probleem en zijn er ook nog zwembaden waar we wel van kunnen wegdromen. Wij zetten de wereldzwembaden op een rij waar wij graag een duik in zouden willen nemen. Van de rooftops in Hong Kong of Singapore tot de vlaktes van Zambia bij de Chongwe River. Vanuit deze wereldzwembaden heb je een fantastisch uitzicht!

Pangkor Laut Resort, MaleisiëPangkor Laut Resort, Malaysia wereldzwembaden

Middenin de natuur van Maleisië, ligt dit prachtig blauwe zwembad. Met een uitzicht op de zee, hutjes, palmbomen en voorbijkomende bootjes, ontbreekt het hier aan weinig. Het zwembad hoort bij het Pangkor Laut vijf-sterrenresort op het gelijknamige privé eiland en laat zien wat echte luxe is.

Banyan Tree Seychelles, Mahé, SeychellenPangkor Laut Resort, Malaysia wereldzwembaden

Wederom een uitzicht waar je geen nee tegen zegt. Terwijl je hier in en zwembroek of bikini in het zwembad ligt, kan je volledig ontspannend. Het Banyan Tree Seychelles ligt aan de baai Anse Intendance, aan de zuidwestelijke kust van Mahé en biedt ruime villa’s om je vakantie in te genieten.

Amangiri Resort, Southern Utah, USAAmangiri Resort, Southern Utah wereldzwembaden

Amangiri Resort is gelegen in de ‘Canyon Point’ en heeft alles wat je hartje begeert. Van zwembaden tot spa’s en van bibliotheek tot game ruimte. Vergeet ook niet de lounge, galleries en kamers met uitzicht op de zonsondergang. Het is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar wat zal het lekker zijn om hier te zitten.

InterContinental Hotel, Hong KongInterContinental Hotel, Hong Kong wereldzwembaden

Het 5-sterrenhotel InterContinental Hong Kong bevindt zich aan het water. Het hotel beschikt over een groot overloopzwembad met uitzicht op Victoria Harbour. Je ziet nauwelijks het verschil tussen het zwembad en de haven. Het is een pure droom waar je in beland, zo midden in de haven met in de verte uitzicht op de wolkenkrabbers.

Chongwe River House Pool, Zambia, Afrika
Chongwe River House Pool, Zambia, Africa wereldzwembaden

Een olifant die even voorbij komt, een nijlpaard dat zicht staat te wassen en jij die in het zwembad geniet. Een unieke manier om het land en de natuur te ontdekken terwijl je nog een beetje aan je tan werkt.

Hanging Gardens, Ubud, Bali, IndonesiëHanging Gardens, Ubud, Bali, Indonesië wereldzwembaden

Dat Bali een droombestemming is, weten we bijna allemaal. Deze spot maakt het allemaal nog even wat beter waardoor dit de vakantie van je leven wordt. De naam ‘Hanging Gardens’ zegt al genoeg en laat je genieten van de mooie omgeving die zich links, recht, boven én onder je begeeft.

Infinity Pool Marina Bay Resort, SingaporeInfinity Pool Marina Bay Resort, Singapore wereldzwembaden

Het welbekende Marina Bay Sands in Singapore kon natuurlijk niet achterblijven. Met een gebouw wat bestaat uit drie torens welke op het dak zijn verbonden, is het het bekendste bouwwerk van heel Singapore. Bovenop vind je ‘SkyPark’, waar de Infinity Pool ligt; een openlucht zwembad wat van 150 meter hoogte op de stad uitkijkt.

Kan jij ook niet wachten om op reis te gaan? PaperFlies zoek dagelijks door duizenden reisaanbiedingen om jou alleen het beste aanbod te doen. Zo betaal je nooit teveel voor je reis.