De mooiste stranden ter wereld

Ben jij een echte liefhebber van het strand en lig je het liefst de hele dag te bakken? Dan is deze lijst perfect voor jou. De mooiste stranden voor op je bucketlist of een mooie bestemming voor deze zomer.

1. De Seychellen

De Seychellen bestaan in totaal uit ongeveer 115 eilanden waar kilometers prachtige stranden te vinden zijn. De Seychellen zijn te vinden in de Indische Oceaan ten noorden van Madagaskar.

de seychellen

2. De Malediven

Een toplocatie voor huwelijksreizen, bestaande uit 1190 koraaleilanden waarvan er 88 zijn veranderd in een prachtig toeristenoord.

de malediven

3.Bora Bora

Een eiland voor de echte big spenders vanwege de luxe resorts. Het eiland bestaat uit een gedoofde vulkaan en ligt in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. Het hoort zeker thuis in de lijst met de mooiste stranden!

bora bora

4.The Hamptons

Één van de duurste plekken op aarde dicht bij New York. Een strand voor de echte jetsetters met de duurste villa’s.

the Hamptons

5. Lanikai Beach, Hawaii

Dit strand is onaangetast waardoor men het tot één van de mooiste stranden en plekken ter wereld beschouwt. Cocktail erbij, tijd om te relaxen.

lanikai beach

6. Nantucket Island, Massachusetts, VS

Een eiland voor de natuurliefhebbers die van rust houden. Iets anders dan alle andere tropische stranden die in deze lijst staan, en zeker een bezoek waard.

nantucket

7. Fraser Island, Australië

Het grootste zandstrand ter wereld. Geen gezeur om een plekje, er is genoeg zand voor iedereen!

Fraser island

8. St. Barths

Een klein eiland in de Caribische Zee, ten zuidoosten van Sint Maarten. Het is een klein eiland maar dat maakt de stranden er zeker niet minder mooi op!  Dit is het sterreneiland op de lijst, dit omdat veel beroemdheden graag St. Barths bezoeken.

st. Barth's

9. Langkawi, Maleisië

Een archipel bij Maleisië bestaande uit 104 eilanden. Dit eiland is één van de eilanden die bewoond is en beschikt over  een prachtig strand.

Langkawi Maleisië

10. Kauna’oa Bay, Hawaii

Het beeld van een blauwe lucht, wit strand en blauwe zee klopt bij dit eiland helemaal. Waan je in een droomparadijs.

Hawaii mooiste stranden

Kan je ook niet wachten om een van deze prachtplekken te bezoeken?

Het kan makkelijker, sneller en goedkoper dan je denkt. Bij PaperFlies zoeken we dagelijks door duizenden vliegticket aanbiedingen. Zo boek je jouw droomvakantie altijd voor de beste prijs.

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies