De lucky lijst: 7 steden die je gezien moet hebben

Het was wederom een prachtig jaar om te reizen! De reiskriebels zij bij ons zeker aanwezig geweest, en PaperFlies zou PaperFlies niet zijn als we dit niet met je zouden delen. Daarom hebben we voor jou 7 fotocollages samengesteld van steden die je gezien moet hebben. Het is een beetje valsspelen want na het zien van deze foto’s ben je er eigenlijk al geweest.

inspiratie wereldsteden fotocollage steden die je gezien moet hebben

1. Londen

Stijlvol, elegant en traditioneel. We denken dat we Londen allemaal kennen, maar het heeft nog zo veel verborgen plekjes. Het is een top stad en dat zo dichtbij! Deze hoort zeker tot de steden die je gezien moet hebben! Nog niet overtuigd? Bekijk hier de fotocollage en zie waarom.

2. Bangkok

Een drukke en uitbundige hoofdstad. Als je Bangkok hebt gezien, dan zal je vast weten waarom deze bij de must visits staat. Zo niet, dan kan ie na deze fotoreportage op je bucketlist!

3. Buenos Aires

Prachtige en levendige Zuid-Amerikaanse metropool. Misschien denk je er niet direct aan wanneer je een vakantie boekt, maar het is zeker een tip vanuit ons! Bekijk hier de fotocollage.

4. San Francisco

De meest vooruitstrevende grote stad in de VS. San Francisco is een van de populairste toeristische steden ter wereld. De redenen daarvoor hebben wij voor jullie op een rijtje gezet. Bekijk hier de fotocollage.

5. Rio de Janeiro

Na de Olympische Spelen is het hier eindelijk weer een beetje tot rust gekomen. Alhoewel… in deze stad is het 24 uur per dag feest! Mede daarom behoort deze tot de steden die je gezien moet hebben! Bekijk hier de fotocollage.

6. Tokyo

De allergrootste hypermoderne metropool ter wereld. Een echte stad van extremen. Bekijk hier de fotocollage.

7. Sydney

Een grote stad maar dan met de relaxte “Aussie” sfeer. Het is even vliegen, maar dan belang je toch wel in een paradijs. Bekijk hier de fotocollage.

Welke stad is jouw favoriet? Wij konden zelf niet kiezen en zijn daarom dagelijks op zoek naar de beste vliegticketdeals van over de hele wereld. Ben je benieuwd waar jouw volgende reis heen gaat? Bekijk de deals hier! 

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies