De beste rooftopbars van New York

De hoge gebouwen, het toeterende verkeer en het gebrek aan frisse lucht maken de rooftopbars van New York met hun heerlijke drankjes en levendige sfeer tot een klein stukje hemel. Er is zelfs een NYC rooftop voor iedereen. Heb je liever klassieke style, of iets moderns, anders elegant en een tikje edgy? Kiezen wordt iets makkelijker doordat PaperFlies een lijstje heeft samengesteld met de beste rooftopbars van NYC.

Refinery Rooftop

Met het uitzicht op The Empire State Building is deze rooftop één van de populairste in New York. En goed nieuws: door het beschermende glas en de heaters is deze rooftop tot ver na de zomer open.

La Piscine

Deze rooftop is het gehele jaar open. In de zomer kan je genieten van het zwembad met grapefruit mojito’s en in de winter zit je in een heerlijke, warme hot tub.

Bar 54 op Hyatt Times Square

De hoogste cocktail lounge van Manhattan, torend uit boven Times Square. Hier vind je Aziatische hapjes en Engelse gerechten van legende Julie Reiners. Geniet tijdens deze culinaire gerechten van het overweldigende uitzicht van Times Square.

The Roof op the Viceroy

Deze rooftop heeft een sfeer van een klassiek jacht, dit komt door de houten vloeren en de natuurlijke kleuren die zijn gebruikt tijdens de inrichting. Naast dat deze rooftop bekend is door de uitstraling, heeft het rooftop het beste uitzicht op Central Park.

Penthouse 808

Geniet van verse sushi met oosters geïnspireerde cocktails en sake terwijl je een prachtig uitzicht hebt op de Queensboro bridge, de Silvercup studio’s en Manhattan’s skyline met de East river.

Rooftop Garden and Martini Café op het Metropolitan Museum of Art

Na een bezoek aan het Metropolitan Museum of Art is een kijkje op deze rooftop zeker een must. Hier heb je namelijk een prachtig uitzicht op het Central Park. Zelf lijkt de rooftop ook ietwat op een park. Dit  komt door het met de vloer bedekte grasveld, de klimop muren en de struiken die er te vinden zijn.

Voor de voordeligste vliegticket naar New York en andere bestemmingen kan je terecht op PaperFlies. Dagelijks zoeken wij door duizenden vliegticket aanbiedingen om jou alleen het beste aanbod te kunnen doen.

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies