De beste oud en nieuw in het buitenland

Voor je het weet is het weer bijna oudejaarsavond, tijd voor een feestje. Elk jaar weer een bijzondere, gezellige en mooie avond om het jaar af te sluiten en natuurlijk het nieuwe jaar te verwelkomen. Wil jij echt bijzonder het nieuwe jaar ingaan? Ga op reis en vier oudejaarsavond in het buitenland. Wij hebben de 5 beste bestemmingen voor oud en nieuw in het buitenland voor je op een rijtje gezet. Om het voor jou mogelijk te maken deze op je bucketlist te zetten, hebben wij alleen Europese steden geselecteerd; wat wil je nog meer?

Rome

De oude binnenstad van Rome is natuurlijk de perfecte setting voor een bijzonder oud & nieuw. Vele straten en pleinen zijn speciaal verlicht wat de stad een nog mooiere uitstraling geeft. Een van de meest populaire spots tijdens de jaarwisseling is het Piazza del Popola waar een groot concert wordt gegeven inclusief spectaculaire vuurwerkshow. Verder heeft zo’n beetje elke bar en club wel een NYE evenement waardoor je altijd wel ergens feest kan vieren in deze Italiaanse stad.

Parijs

oud en nieuw in het buitenland Parijs

De Champs-Elysee is the place to be in Parijs tijdens oudejaarsavond. Hier komt iedereen samen om vervolgens  te genieten van het prachtige uitzicht op het vuurwerkspektakel bij de Eiffeltoren. Voor een nog magischer oud en nieuw kun je ook nog terecht in Disneyland Parijs. Het park is omgetoverd in kerst-sferen en met mooie vuurwerkshows erbij lijken dromen uit te komen.

Londen

oud en nieuw in het buitenland Londen

In Londen is de perfecte locatie voor oud en nieuw in het buitenland! Check de grote vuurwerkshow boven de rivier de Thames samen met miljoenen andere mensen vanaf de kant of zelfs vanaf het water. Duik daarna een van de vele nachtclubs of pubs in om flink feest te vieren. Londen staat bekend als een van de beste NYE bestemmingen in de wereld.

Barcelona

Een bestemming met te gekke NYE feesten in onder anderen clubs als ROW14 en Opium. In Barcelona is weinig vuurwerk te bekennen in tegenstelling tot veel andere Europese steden en toch is deze stad een hele toffe bestemming tijdens oudejaarsavond. Tot middernacht kun je terecht op een van de sfeervolle pleinen in het centrum van Barcelona. Traditie is dat je klokslag 12 uur bij elke slag een druif eet. En daarna kun je natuurlijk aan de champagne in een van de vele clubs en bars.

Berlijn

Bezoek net als vele anderen de Brandenburger Tor tijdens de jaarwisseling en geniet van een fantastische vuurwerkshow. Berlijn is een hippe stad die wordt gezien als echte party bestemming. En ook tijdens oud & nieuw wordt er flink feest gevierd. Klinkt als een perfecte afsluiting van het jaar toch!?

Jouw oud en nieuw in het buitenland

Heb jij ook het goede voornemen om oud en nieuw in het buitenland te ervaren? Wij door duizenden reisaanbiedingen om jou alleen het beste aanbod te doen. Bekijk de beste reisdeals van het internet bij PaperFlies en ga knallend het nieuwe jaar in.

 

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies