Lekker badderen met een fantastisch uitzicht. In een rooftop pool voel jij je een koning, die uitkijkt over zijn rijk. Terwijl je geniet van een heerlijk drankje, kan je ook genieten van een prachtig uitzicht. Voetjes in het water, gezicht in de zon en genieten maar. PaperFlies houdt van deze verborgen parels, maar waar vind je ze? Wij hebben het voor je uitgezocht. Dit zijn de mooiste rooftop pools ter wereld:

8. Venetië, Hilton

Venetie zwembad rooftop

Heb je genoeg in een gondel gezeten en ben je zelf toe aan een duik? In deze rooftop pool in Venetië kan je lekker afkoelen met uitzicht over de vele wateren die de stad rijk is.

7. Los Angeles, Standard Hotel

Los Angeles zwembad

Altijd een feestje in deze rooftop pool! Ontvlucht de stad en neem de lift naar boven. Hier staat een goede dosis gezelligheid, drankjes en sfeer voor je klaar!

6. Alicante, Spanje, The Sha Wellness Clinic

allicante spanje zwembad

Een prachtplekje met een heerlijk uitzicht op de natuur. Kijk meters ver naar de bergen, natuur en kleine dorpjes. Bij deze rooftop pool kom je echt tot rust!

5. Barcelona, Hotel Arts

hotel arts barcelona

Midden in de stad is een unieke spot te vinden. Eentje die je moet kennen en ook zeker moet beleven! Ondanks dat Barcelona al zo veel te bieden heeft, is dit ook geen verkeerde plek!

4. Rio de Janeiro, Hotel Porto Bay

Rio de Janeiro

Het uitzicht, de sfeer en het geluid van de zee en het strand zijn er wel. De minder leuke dingen zoals schelpjes in je voet, strandverkopers en zand op plekken waar je het niet wil hebben zijn er weggelaten. Aan de kust van Rio vind je deze heerlijke rooftop pool!

3. Hong Kong, The W Hotel

Hong Kong Rooftop

Ontspannen kan je er zeker! De rooftop van The W Hotel in Hong Kong lijkt er voor gemaakt te zijn. Kom tot rust terwijl je heerlijk met je voeten in het water baddert.

2. Shanghai, Langham Place Hotel

Shanghai zwembad rooftop

Een ander uitzicht dan andere rooftop pools heeft deze unieke spot in Shanghai zeker. Een bizarre ervaring in het hart van de hoge gebouwenen het zakenleven.

1. Singapore, Marina Bay Sands

Singapore rooftop pool

Zin gekregen om op reis te gaan? PaperFlies zoekt dagelijks door duizenden reisaanbiedingen zodat jij altijd de beste prijs van het internet boekt. Een vliegticket boeken is nog nooit zo makkelijk geweest.