Wat is er nu leuker dan inspiratie opdoen voor je aankomende reis? Behalve de reis zelf uiteraard! Wij vinden het heerlijk om reisverhalen te lezen, mooie reisfoto’s en reisfilmpjes te bekijken en lekker bij de gedachten van je aankomende reis weg te dromen. Reisblogs zijn hiervoor de ideale plek en staan barstensvol met reisinspiratie. Wij hebben een aantal van onze persoonlijke favorieten voor je op een rijtje gezet. Hieronder check je de 7 tofste reisblogs.

Explorista.nl

Inspirerende reisblog met tips & tricks om met ieder budget te reizen. Milou is de enthousiaste drijfveer achter deze site en vertelt je haar eigen reiservaringen in verhaal en beeld. Je krijgt meteen kriebels…

Travelvalley.nl

Op Travelvally.nl vind je allerlei reisverhalen van meerdere bloggers die graag hun eigen ervaringen met je delen. Daarnaast delen ze leuke weetjes, tips en inspirerende foto’s en filmpjes over alles wat maar met reizen te maken heeft.


Reisjunk.nl

Een site voor de echte reizigers! Je proeft de passie voor reizen en wordt meegetrokken in de bijzondere reisverhalen die je op deze pagina vindt. Daarnaast staan er interessante lijstjes en bijzondere reisquotes op reisjunk.nl. Deze kan zeker niet ontbreken bij de tofste reisblogs!

Reismeisje.nl

Deze backpackster bezoekt de prachtigste bestemmingen en deelt graag haar ervaringen om op bijzondere plekjes te komen die niet iedere reiziger tegenkomt. Reismeisje Wendy deelt daarnaast ook praktische tips zoals een overzichtelijk kostenplaatje voor een eventuele wereldreis.


Watzijzegt.com

Natasja deelt op deze website haar liefde voor reizen. De pagina staat vol met reisnieuwtjes, reisverhalen, reisdromen, reisinspiratie en ga zo maar door. Van Utrecht tot Australië, van alles komt voorbij. Zij zegt veel over haar reizen, wij zeggen: een van de tofste reisblogs!

Wearetravellers.nl

De online reisgids is gevuld met info over verre reizen maar ook met leuke tips voor stedentrips binnen Europa. Je vindt er kaarten, gadgets en adviserende blogs die jou op weg helpen naar je volgende bestemming.


Travellust.nl

Op Travellust.nl deelt Lisette al haar reisgeheimen. Ze neemt je mee op haar reizen en vertelt je over het lekkere eten, de reis must haves en winacties. Daarnaast deelt ze niet alleen buitenlandse reiservaringen maar ook binnenlandse hotspots.

Ben jij geïnspireerd? Wij in ieder geval wel na het lezen van deze blogs. PaperFlies selecteert dagelijks de beste aanbiedingen, een droomreis is voor jou dichterbij dan je denkt. Bekijk het gehele aanbod hier