De 7 mooiste onderwater restaurants

Het is een hit, onderwater restaurants en bars. Waar deze hype vandaan komt, ontdek je zeker na het bekijken van deze 7 mooiste ter wereld. Een etentje zal nooit meer hetzelfde zijn na het bezoek van een van deze unieke plekken.

De mooiste onderwater restaurants van de wereld

Ithaa Undersea Restaurant

glazen plafond malediven onderwater restaurants

Ithaa is ’s werelds eerste onderzeese restaurant met een glazen plafond. Gelegen op 16 meter onder de zeespiegel, in het Conrad Rangali hotel op de Malediven. Het restaurant serveert kaviaar en Maldivische kreeft, maar is het menu wel zo belangrijk, als je kunt genieten van van een panoramisch uitzicht van het onderwaterleven. Het lijkt wel een aquarium maar je zit hier wel echt in een van de top onderwater restaurants!

Sea

bar restaurant water onderwater restaurants

Hoe simpel de naam is, hoe bijzonder het restaurant! Vanuit je villa in de Malediven kun je afdalen naar dit onderwater restaurant met de toepasselijke naam Sea. Het interieur weerspiegelt het leven in de Indische Oceaan dat 360 graden om je heen te bewonderen is.

Cargo Hold restaurant

onderwater restaurant durban onderwater restaurants

Gehuisvest in het achtersteven van het gezonken Phantom Ship, is dit restaurant een eerbetoon aan Durban’s gevaarlijke kustlijn. Cargo Hold restaurant geeft een mooi kijkje de onderwaterwereld voor de kust van Durban. Inclusief een Shark Tank met een aantal gevaarlijk soorten. Een spannende versie van de onderwater restaurants is het zeker.

Al Mahara Dubai

dubai dineren onderwater onderwater restaurants

Het Burj Al Arab hotel kon natuurlijk niet ontbreken in deze nieuwe trend. Ze hebben het gelijk goed aangepakt met een speciaal aquarium restaurant. Het glas reikt van de vloer tot the plafond en de exotische vissen zwemmen letterlijk tot aan je tafel.

De Atrium Bar Berlijn

berlijn bar aquarium onderwater restaurants

Ben je in Berlijn neem dan een kijkje in het atrium van het Raddison Blu Hotel. Hier vind je het grootste cilindervormige aquarium ter wereld. De bar serveert heerlijk cocktails en kleine hapjes terwijl je uitkijkt op de ‘AuguaDom’. In totaal zit er 264.172 liter water in en 15.000 vissen.

Kan je ook niet wachten een van deze onderwater restaurants te bezoeken? Wij selecteren dagelijks de beste vliegticketdeals waardoor jij binnenkort onderwater kan dineren. Kijk hier voor het gehele aanbod en ontdek jouw favoriet!

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies