Zomer in New York vraagt om drankjes op terras. Wie in New York is geweest weet dat de terrassen er niet in overvloed zijn. PaperFlies zet daarom de mooiste rooftop bars van New York op een rijtje. Zodat jij toch van dat heerlijke zonnetje kunt genieten.

 1. Bar 54

Bekend als de hoogste rooftop in New York. Deze bar vind je op de 54ste verdieping van het Hyatt Hotel op Times Square. Genoeg te zien vanaf deze plek.

Hyatt Times Square New York

Fotocredits Hyatt

 1. The Roof

Op de 29ste verdieping van het Viceroy Hotel. Uitzicht op Central Park, prachtig om te zitten.

Rooftop bar New York zwembad

 1. Cloud Bar

Bovenop het stylo CitizenM hotel in New York en gedesignd door Nederlands architectenbureau. Het lijkt wel een mini parkje met veel groen en houten tafels van boomstammen.

CitizenM Rooftop Bar Times Square

Fotocredits Adrian Gaut

 1. Hugo Hotel in West SoHo

Bovenop een van de beste boutique hotels van New York vind je Hugo. Uitzicht op de rivier de Hudson.

Rooftop bar new york uitzicht hudson

 1. Pod 39 in Midtown East

Pod 39 is ook een hotel met, jawel, de kleinste kamers van New York. Het hotel heeft echter een groot geheim: een enorm dakterras. Zelfs de hippe New Yorkers komen hier graag en er is een happy hour.

Cool Rooftop bar New York

 1. Z Hotel, Long Island City

360 graden uitzicht over de stad in een van de bekendste buurten van de stad. Dit omvat het Empire State Building, Chrysler Building en Queensboro Bridge. Tot 4 uur ‘s ochtends geopend in het weekend en geopend tot oktober.

Rooftop bar New York drankjes

 1. Refinery Rooftop, Midtown West

Het Refinery hotel is een voormalige hoedenfabriek omgebouwd tot mooi boutique hotel. Bekende plek onder de New Yorkers voor de vrijdagmiddag borrel. Perfect als je zin hebt in een gezellige plek voor de vrijdag middag.

Rooftop bar New York

Fotocredit The Refinery Hotel

 1. The Empire Rooftop, Upper West Side

Al jaren een klassieker in de rooftop scene is dit exemplaar van de Empire Hotel. Een populaire keuze wanneer je in Uptown New York bent.

New York Rooftop bar Empire

Fotocredits The Empire Hotel

 1. Sheltering Sky

Op de 8ste verdieping van het McCaren Hotel in Williamsburg. Een echte hotspot hier zou je zomaar een paar beroemdheden tegen kunnen komen.

Sheltering Sky bar New York

Fotocredits Sheltering Sky

 1. Monarch Rooftop Lounge

Scandinavisch simplistisch maar zeer chic ingericht. Hier hangt een relaxte vibe met prachtig uitzicht op het Empire State Building.

Uitzicht empire state building Rooftop bar New York

Fotocredits Fred Watford

 1. Sonny’s Soda Shoppe

Bovenop de Mondrian Soho en geïnspireerd door de jaren 50. Hier heb je 360 graden uitzicht over Manhattan.

Rooftop bar New York

Fotocredits Morgans Hotel Group

Op zoek naar het leukste hotel? Bij PaperFlies vind je binnen 1 minuut jouw ideale hotel. Wij vergelijken meer dan 900+ hotelwebsites voor je, zodat jij in één keer ziet waar je het goedkoopst uit bent.

Meer barretjes op het dak? Hier zijn de 10 mooiste rooftop bars ter wereld.