Met meer dan één miljoen accommodaties wereldwijd is Airbnb voor veel reizigers een handige website om een overnachting te boeken. Van een knusse kamer in Kreuzberg tot een luxe villa aan de Golf van Mexico. Maar in welke Airbnb’s op deze aardbol moet je een keer geslapen hebben? Wij stellen wekelijks een top 10 voor je samen. Hierbij de tweede editie van de hotste slaapplekken op dit moment!

1. Parijs

airbnb parijs
Dit luxe appartement ligt slechts een paar stappen van de Champs Elysées verwijderd. Met een prive tuin van 100m2 van waaruit je uitkijkt over de Parc Monceau kan je toch wel zeggen dat je je even helemaal in het Parijse sprookje begeeft..

2. IJsland

airbnb ijsland
Dit unieke indiaan achtige huisje is gebouwd op een IJslands landschap dichtbij het plaatsje Geysir. Als je er echt even helemaal tussen uitwilt zit je hier hier wel op je plek!

3. Ierland

 airbnb Ierland

Dit kasteel in Ierland fungeert in eerste instantie als prive kostschool. Maar in de periode van schoolvakanties kan je er gewoon slapen. Niet gek toch?

4. Mexico

airbnb Mexico

Altijd al in een zeeschelp willen slapen met een prive zwembad? Dan kan jouw droom nu uitkomen. Dit dromerige stulpje in Mexico is sinds kort beschikbaar op air bnb.

5. Londen

airbnb Londen

Een eigen kamer in een uniek verbouwde watertoren in North Kensington. Dit hypermoderne adresje geeft een buitengewoon uitzicht over Londen. Niet verkeerd!

6. Griekenland

airbnb Griekenland

Deze Griekse villa heeft een groot terras met zicht op de Aegan (Griekse stad), een stenen barbeque, een tennisbaan, een hammam (turks stoombad) met sauna, een buitenjacuzzi en een groot zeewater zwembad. Dus dat.

7. Californïe

airbnb Californie

In deze schattige boomhut in Monerey Bay in Californïe kun je helemaal zen worden. Het is wel aan te raden om een zaklamp mee te nemen mocht je de weg s´avonds niet meer terug kunnen vinden..

8. Chili

airbnb Chili

Elqui Domos is een van de 7 atronomische hotels in de wereld. Dit schattige lichtgevende bolletje biedt een unieke slaapplaats en een terras met overgetelijk uitzicht op de sterrenhemel. Romantischer kan bijna niet..

9. Italïe

airbnb Italie

In dit Italiaanse herenhuis voel je je even helemaal thuis bij de Italiaanse familia. In de binnentuin kun je´s avonds genieten van een glaasje campari.

10. Californië

airbnb Californie
In deze luxe villa in het trendy Palm Strings is het goed vertoeven met een zwembad en poolbar. Palm strings is bij uitstek de plek voor een goed feestje maar daar hoef je bij deze villa niet de deur voor uit.

Zien deze locaties er ook zo goed uit voor jou? Wij zijn dagelijks op zoek naar de beste deals. Een overzicht van de mooiste aanbiedingen van het internet heeft PaperFlies voor je op een rij gezet.