Bucketlist: de 10 mooiste rooftopbars van de wereld

Of het nu voor een diner is, een biertje of lekker loungen, een goede rooftop bar is gewoon rete vet. Hier zijn de 10 mooiste rooftopbars ter wereld!

10. The Press Lounge, New York

New York Amerika mooiste rooftopbars

Deze rooftopbar is gelegen op de 16e verdieping bovenop Ink48 hotel in New York. Een fantastisch uitzicht op de skyline van Manhattan en de nabijgelegen rivier de Hudson. in de drukke stad kan je hier even ontsnappen en volledig tot rust komen.

9. De houten rooftop van het Grand Hotel Central in Barcelona, Spanje

Barcelona Spanje Hotel mooiste rooftopbars

Gelegen aan één van de belangrijkste straten van Barcelona ‘Via Laietana’. Met uitzicht op veel van de beste attracties zoals Las Ramblas, de Kathedraal, El Born en de Plaza Catalunya. Is het even te warm om door de stad te wandelen? Jij weet vanaf nu waar je moet zijn; een van de mooiste rooftopbars midden in Barca!

8. Four Seasons AER Rooftop bar in Mumbai, India

Mumbai India Rooftop mooiste rooftopbars

Verdeeld over de hele 34e verdieping van het Four Seasons Hotel, biedt deze open-air lounge chique ontspanning hoog boven de drukke straten van Mumbai. Je vindt hier pure luxe en een uitzicht waar je geen nee tegen zegt.

7. Thompson Hotel in Manhattan, New York

Manhatten New York mooiste rooftopbars

Ooeeei, niet alle mooiste rooftopbars zijn zomaar te bezoeken. Deze is zeer exclusief! Je moet een gast van het hotel zijn om binnen te komen of één van de paar celebs die elk jaar uitgekozen worden voor een lidmaatschap. Maar ach, als je eenmaal binnen bent, dan weet je waarom deze in de lijst staat!

6. The rooftop bar at the Banyan Tree Hotel in Bangkok, Thailand

rooftop bar BangkokVeel mensen missen hem in Bangkok, maar jij vanaf nu niet meer. Of je nu van plan was om te backpacken of aan het strand te gaan liggen, jouw vakantie is hiermee compleet. Een dakterras met uitzicht op de glinsterende skyline van Bangkok.

5. The Marina Bay Sands infinity pool in Singapore

Singapore Bar Zwembad

In Singapore lijkt alles wel luxe te zijn. Geen verrassing dus dat je een plekje als deze tegenkomt. Schitterend, deze Infinity Pool plus bar gelegen op 57ste etage.

4. Pool rooftop at the Joule Hotel in Dallas, Verenigde Staten

Dallas Amerika Bar

Een drankje drinken, lekker luieren of even zwemmen in het blauw verlichte zwembad. In ieder geval kan je hier van het panoramisch uitzicht op de binnenstad van Dallas genieten in je badpak.

3. De Sirocco Sky Bar at the Lebua Hotel in Bangkok, Thailand

Sky Bar Bangkok

Kijk aan; als deze niet bij de mooiste rooftopbars hoort! Innovatieve cocktails en een spectaculair uitzicht. Benoemd tot “de mooiste rooftop bar” door The New York Times.

2. Flair in Shanghai, China

Shanghai China Rooftop

Flair is de bar op het dak van het Ritz-Carlton hotel in de wijk Pudong. Toeristen en de lokale bevolking genieten van het uitzicht op de Pearl Tower en de lichten van Shanghai.

1. Aqua Spirit in Hong Kong, China

Hong Kong China

Gericht op de spectaculaire haven van de stad en de achterliggende skyline. Beste tijd om te bezoeken tijdens de ‘Symphony of Lights’. Een spectaculaire nachtelijke lichtshow met muziek verdeelt over de hele skyline van Hong Kong. Zeker de nummer 1 van de mooiste rooftopbars van de wereld!

Begint het bij jou ook te kriebelen om op reis te gaan? PaperFlies zoekt dagelijks door duizenden reisaanbiedingen om jou alleen het beste aanbod te doen. Op onze site vind je verschillende vliegticket aanbiedingen, getaways en inspiratie voor je volgende bestemming.

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies