Behind the scenes bij PaperFlies

Nu de creatieve breinen achter PaperFlies naar een belangrijke conferentie in het op één na kleinste land ter wereld (Monaco) zijn, is het tijd voor een INTERN TAKEOVER. Tijd voor een kleine update van wat er allemaal behind the scenes gebeurt bij PaperFlies.

Sinds januari ’14 zijn er twee nieuwe stagiaires onderdeel van het team bij Paperflies (wij dus), genaamd Anne en Anne. Je kan je vast al voorstellen wat voor hilarische/verwarrende momenten dat soms kan opleveren. Gelukkig zijn wij er al aan gewend dat onze naam wel vaker voorkomt in Nederland, maar bijnamen konden natuurlijk niet uitblijven. Geen probleem natuurlijk! Maar vraag ons niet wat de bijnamen zijn; ze zijn namelijk een beetje apart! (Zeker geen troetelnaampjes, dat kan ik je verzekeren).

Binnenkort gaat er veel veranderen op de website van PaperFlies. Wat deze veranderingen zijn, houden we nog even voor onszelf! We kunnen je in elk geval verzekeren dat de kans om jouw perfecte vakantie te vinden een stuk groter gaat worden. Houd de website en onze social media (Facebook, Twitter) de komende tijd goed in de gaten!

Groetjes, Anne en Anne

paperflies behind the scenes

Site-standaard

Dutchie & Co-founder PaperFlies