Na een stressvolle dag wil je soms niks liever dan onderuit gezakt voor de tv zitten. Wanneer je uiteindelijk met je voetjes op de bank ligt denk je met moeite aan de volgende werkdag. Eén voor één komen herinneringen van die relaxte vakantie naar boven, maar … wanneer was dat ook al weer? Precies. Hieronder vind je 10 tekenen die jou vertellen dat je aan vakantie toe bent.

1. Je weet niet meer wanneer je voor het laatst vakantie had.
Met moeite denk je terug aan de laatste keer dat jij uitgestrekt op je strandlaken onder de zon lag.  Met terugwerkende kracht probeer je dat zorgeloze vakantiegevoel weer her te beleven, maar tevergeefs. Herkenbaar? Misschien eens tijd om ruimte te maken in je agenda.

2. De dagen lijken allemaal op elkaar
Routine, routine.. zijn er nog dagen waarbij je niet elke dag hetzelfde doet? Doordat alle dagen zo op elkaar lijken is het antwoord waarschijnlijk nee. Je hebt op dit moment echt iets nodig wat de week doormidden breekt. Een nieuwe energie boost. Misschien iets met een strand, de azuurblauwe zee en een cocktail? YES!

3. Je raakt gefrustreerd van al je vakantie vierende Facebookvrienden.
Hawaii, Thailand, Ibiza, stedentrip hier, wit zandstrand daar. Langzaamaan veranderd je Facebook tijdlijn in één groot vakantiealbum. Had jij maar zo’n zorgeloze vakantie.  Gevoelens als jaloezie en frustratie passeren de revue. Eigenlijk wil je een aantal dagen niet meer op Facebook komen, want op die ‘like’ knop klikken wordt ook steeds lastiger.

4. Je creatieve energie begint op te raken
Ooit was jij hét creatieve brein op kantoor. Er was geen probleem waar jij niet een oplossing voor kon vinden. Echter, zit je de laatste tijd zonder enige inspiratie. Wat je mist is weer wat kleur in je leven. Bijvoorbeeld die prachtige zonsondergang op Bali. Kleurrijk en boordevol inspiratie.
nachtje weg

5. Je hebt een hekel aan maandagen 
Maandag, je kan er niet om heen. Op maandag weet dat je weer een volle week voor de boeg hebt en dat het weekend ver weg is. Net als die droomvakantie die je nog steeds niet hebt geboekt. Want laten we wel wezen, na zo’n stressvolle (maan)dag wil je het liefst gelijk je koffers inpakken en de eerste de beste vlucht pakken. En dan graag heel ver weg.

vakantie

6. Je bleke huid snakt naar vitamine D
Je familie en vrienden zeggen al een tijdje dat je er wat bleekjes uit ziet. Je krijgt de vraag of je misschien ziek bent net iets te vaak te horen. Zelf begin je er ook aan te twijfelen. Al die vitamine D te kort kan natuurlijk nooit goed zijn. Waarschijnlijk wordt het tijd om jezelf te trakteren op een zonnetje boordevol vitamientjes. Op naar de warme zon!

vakantie

7. Je fotoalbum staat vol met kiekjes van vakanties uit 2010 en eerder
Eén voor één komen de strand en feestfoto’s op je bureaublad voorbij.. 2008, 2010, 2011. Veel recenter wordt het niet. Als het geen digitale foto’s waren lag er waarschijnlijk al een dik pakket stof op. Met weemoed kijk je naar je sprankelende zelf. Je oogt bruin, blij én stressvrij. Dit gevoel wil je weer herbeleven. Tijd voor een enkeltje naar de zon?

8. Je hebt al (te) lang dezelfde screensaver
Je wordt al anderhalf jaar begroet door een en dezelfde screensaver. Denk aan een tropische strandje,  een palmboom en een turquoise zee. Het is verleidelijk om er telkens bij weg te dromen, maar misschien beter om het de realiteit te maken? Boek eindelijk die vakantie aan zee en ontspan.
palmboom vakantie

Herkenbaar? PaperFlies zoekt dagelijks door duizenden reisaanbiedingen om jou alleen het beste aanbod te doen. Hou de PaperFlies vliegticket deals in de gaten of zoek naar de beste aanbiedingen van het internet via onze vliegticket zoekmachine.