Ben jij op zoek naar goedkoop vliegticket? Dan hebben wij van een aantal tips voor je. Wij hebben van het vinden van de beste reisdeals namelijk ons werk gemaakt.

Snel op de hoogte? Stel een prijsalarm in
Wanneer je reiswensen al vast staan, maar het ticket is nog iéts te duur,  is het handig om een prijsalarm in te stellen. Doordat het prijsalarm is afgestemd op jouw specifieke reiswensen vind je altijd de goedkoopste tickets die bij jou passen. PaperFlies controleert de prijzen voor je, wordt het vliegticket goedkoper, dan sturen wij je een mailtje. Zo wordt het vinden van een vliegticket wel erg eenvoudig! Een prijsalarm stel je in door een zoekopdracht in te voeren op onze homepage en vervolgens rechts op ‘prijs alarm’ te klikken.

 

vliegticket prijsalarm

Flexibel? Gebruik de inspiratie functie
Via de inspiratie functie krijg je een overzichtelijk beeld van de goedkoopste vliegtickets op een bepaald moment. Door een vertrek luchthaven te kiezen zijn de laagste tarieven naar meer dan 200 bestemmingen zichtbaar op een wereldkaart. De kaart maakt het eenvoudig om bestemmingen te vergelijken, de prijs voor een vliegticket naar New York en Tokio is zo in één oogopslag tegen elkaar af te wegen. De functie is dus ook super handig als je weet dat je op vakantie wilt, maar nog geen bestemming in gedachten hebt. Door te klikken op de prijs zie je extra details over de reis en de mogelijkheid om de vlucht te boeken. Door jezelf te navigeren over de inspiratiekaart zul je zien dat vliegtickets vaak niet zo duur zijn als je denkt. Bekijk de inspiratie functie hier.

vliegticket aanbiedingen kaart

Beste deals van het moment? Schrijf je in voor de Nieuwsbrief 

Last minute deals zijn misschien moeilijk te vinden, maar ze zijn er wel degelijk. Kijk eens bij enkele van jouw favoriete luchtvaartmaatschappijen en schrijf je in voor hun nieuwsbrief. Jouw inbox raakt al snel gevuld met vliegticketsales, nieuwe routes met speciale introductieprijzen en het belangrijkste: lage tarieven voor last minute vluchten. Focus je vooral op dinsdagmiddag. Rond die dag weten de meeste luchtvaartmaatschappijen of de weekendvluchten volgeboekt zijn. Als ze dan nog veel lege stoelen hebben, dan zullen ze vaak een lager tarief gaan aanbieden via nieuwsbrieven en social media. PaperFlies zoekt dagelijks naar de goedkoopste vliegtickets van het internet. Schrijf je je in voor de PaperFlies nieuwsbrief dan krijg je dagelijks een overzicht van de beste vliegticket deals van het moment.

Vliegticketdeals nieuwsbrief

 

Besparen? Een dag eerder of later kan veel geld schelen
Vliegticketprijzen kunnen per dag enorm verschillen. Wanneer je flexibel bent in de heen- en terugreis is het daarom soms slim om ook andere dagen in overweging te nemen. Zoek dus binnen een week of misschien zelfs een maand. Via de kalender in de PaperFlies zoekresultaten zie je in één oogopslag wanneer je het voordeligst uit bent.

prijskalenders vliegtickets

Altijd de beste deal? De beste vliegticket aanbiedingen in één overzicht

Wil je op de hoogte blijven van de beste vliegticket aanbiedingen van het moment? Hou dan de PaperFlies dealpagina in de gaten. Dagelijks zoeken wij namelijk door duizenden vluchten. De beste aanbiedingen van het internet zetten we in één overzicht. Bekijk de aanbieding pagina hier.

goedkoop vliegticket

Over PaperFlies
PaperFlies is een gratis reisplatform waar je makkelijk goedkope vliegtickets kunt vinden. Ben je dus op zoek naar een goedkoop vliegticket?Kijk dan altijd even op PaperFlies.com voor de beste prijzen van het moment.

Meer tips voor het vinden van de beste vliegticket deal? Dan hebben we hier nog 12 manieren voor je om het goedkoopste vliegticket te vinden.